• Start nu met de 30 dagen challenge


  En zet de stap naar jouw leefgewicht!

  Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

  Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?
  ✓Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?
  Lekker blijven eten zonder honger te lijden?
  Wil jij 4 tot 8 kg kwijtraken in vier weken tijd?

  Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?

 • Ik ga jou helpen!

  Mijn naam is Charlotte Ros en ik heb al +300 mensen mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf. Ik leer jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft. Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur!

 • Wat houdt de challenge in?

  In de 30 dagen challenge van PS. food & lifestyle zet je de stap naar een gezonde levensstijl. Samen gaan we aan de slag met een gezond eetpatroon, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. Omdat dit de manier is waarop je effectief gewicht kunt verliezen én op gewicht zal blijven.

  Je hebt zes eetmomenten op een dag. En gebruikt hiervoor de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met o.a. groenten, vlees en vis.

  30 Dagen volg je de challenge met iedere week een nieuw thema en motiverende challenge. Samen met de andere challenge-deelnemers delen we tips en inspiratie en houden we elkaar gemotiveerd (niet verplicht).

  Wat kun je verwachten?

  ✓ 4 Weekmenu’s
  met makkelijke en  gezonde recepten
  ✓ Mijn persoonlijke begeleiding 
  met iedere week een weegmoment
  ✓ Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
  ✓ Wekelijks motiverende challenges 
  voor een gezonde levensstijl  
  ✓ Fb groep met mede-challengers
  om 
  tips en inspiratie met elkaar te delen (indien gewenst)

 • Jouw resultaat


  Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

  ✓ Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.

  ✓ Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

  ✓ Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.

  Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

  Zij gingen je voor
 • “Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!

  6 jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede dochter. Hoe makkelijk ik bij de eerste weer snel op mijn oude gewicht zat, zo moeilijk was het bij de tweede.

  Tijdens de coronaperiode ben ik begonnen met wandelen en lette ik op mijn koolhydraatinname. Hierdoor viel ik al 10 kilo af. Maar helaas vond ik het tijdens de winter moeilijker om me te weerhouden van chocolade en andere lekkere dingen. Binnen de kortste keren was ik weer veel te zwaar.

  Ik zat niet lekker in mijn vel. Lange tijd staan, zitten of traplopen was vervelend.

 • Kan ik jou helpen?

  Wil je graag meer weten over de challenge? En of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op!

 • Neem vrijblijvend contact met mij op

  Send 

 • Lees hier nog meer succesverhalen