• Klaar voor de zomer? Start nu met het 6 weken zomerprogramma

  En ontvang een gratis goodiebag t.w.v. €25,-


  Wil jij graag de stap zetten naar jouw leefgewicht?

    Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?
  ✓  Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?
    Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?

 • Ik ga jou helpen!

  Mijn naam is Charlotte Ros en ik heb al sinds 2010 ruim 300 mensen mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf. Ik leer jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft. Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur!

 • Stralend de zomer in!

  Tijdens het zomerprogramma zetten we samen de stap naar jouw leefgewicht! Een gezond gewicht dat bij je past en dat je kunt vasthouden.

  Samen gaan we aan de slag met een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon. Het 6 weken zomerprogramma biedt een complete aanpak. Met uitgewerkte weekmenu’s en tips voor een gezonde levensstijl werken we aan jouw doelen. Zo ga je stralend en vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet!

  Wat kun je verwachten?

  • Mijn persoonlijke begeleiding
  • 6 Weekmenu’s met recepten
  • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
  • Je leert alles over gezonde voeding en een gezonde levensstijl
  • Gratis goodiebag t.w.v. €25
  • Toegang tot onze handige app
 • Jouw resultaat


  Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

  ✓ Stimuleren vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.

  ✓ Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

  ✓ Zichtbare resultaten
  Een vrouw verliest gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week tijdens het PS. food & lifestyle programma. Mannen gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

  Natuurlijk wil je jouw bereikte resultaat ook behouden. Daarom geef ik je nog een jaar lang nabegeleiding.

 • ''Een gezond eetpatroon zónder honger 's avonds''

  Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.

  Het zoveelste dieet
  Na een intakegesprek met mijn coach. Dacht ik in eerste instantie: "Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet... maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”.

  Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Er was geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

 • Kan ik jou helpen?

  Wil je graag meer weten over de challenge? En of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op!

 • Neem vrijblijvend contact met mij op

  Send 

 • Lees hier nog meer succesverhalen