• Figuurcorrectie

 • Wil jij ook een slanker en strakker lichaam zonder al te veel moeite?
  Geen tijd of discipline voor de sportschool?
  Wil je wat kilo’s kwijt of wil je gewoon een mooier figuur?
  Met spierstimulatie kun je het gewenste figuur bereiken of je figuur behouden.

  Spierstimulatie is meer dan alleen spierversteviging
  De meeste mensen denken bij afvallen aan gewichtsverlies, terwijl het net zo goed kan gaan om een vermindering van de lichaamsomvang in centimeters. Spierversteviging is een effectieve methode op het gebied van cellulitebestrijding, spierversteviging, behandelen van overgewicht en figuurcorrectie.

  De voordelen
  - Vergelijkbaar met 2 a 3 uur sporten
  - Huidversteviging en een strakker lichaam
  - Laag risico tot overbelasting of vermoeidheid
  - Zeer plaatselijke behandeling mogelijk, ook de luie spieren worden getraind
  - Reductie van cellulitis
  - Verlies in centimeters, zonder sporten
  - Korte behandeltijd van 17 tot 23 minuten
  - Geen operatie, narcose of injecties

  Hoe werkt elektrostimulatie?
  Elektrostimulatie imiteert de neurologische elektronische impulsen welke de hersenen normaliter uitzenden welke ervoor zorgen dat uw spieren zich samentrekken en ontspannen. Met behulp van pads die op de huid worden geplaatst, worden signalen naar uw spieren gezonden, waardoor deze samentrekken. De contracties zijn vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening, maar kost je geen enkele inspanning.
  De behandeling bestaat uit 3 fases: warming up – working – cooling down.

  Bereik het beste resultaat – combineer spierversteviging met afslanken
  Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Daarom raden wij aan om de spierversteviging behandeling te combineren met een afslankprogramma. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden, daarnaast zorgt spierstimulatie ervoor dat het vrijgekomen vet – tijdens het afslankprogramma (PowerSlim) – nog beter verbrand wordt.
  Ook speelt voeding een belangrijke rol bij een gezond en slanker of strakker lichaam. Wist je dat eiwitten eten erg belangrijk is? Eiwitten zijn namelijk bouwstoffen, die van essentieel belang zijn om onze spiermassa op te bouwen. Voldoende spiermassa zorgt voor een goede stofwisseling. Daarbij geven eiwitten een verzadigd gevoel en zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Zo voorkom je elke keer dat hongervoel.

  Koolhydraten dienen we zoveel mogelijk te mijden in onze voeding. Koolhydraten slaan we op als vet in ons lichaam. Ook zorgen koolhydraten voor pieken in de bloedsuikerspiegel waardoor je elke keer weer wilt eten.
  Een gezonde voeding begint dus met extra eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten.

  Afslanken in combinatie met Spierstimulatie zorgt voor het beste resultaat. Wij helpen je graag dit doel te bereiken. In combinatie met ons afslankprogramma; PowerSlim en de behandelingen gaan we de strijd aan. PowerSlim betekend niet minder eten maar anders eten. Je dagelijks eetpatroon bestaat uit 5-7 keer per dag eten. De producten van PowerSlim bevatten veel eiwitten (18-22 gram per product) en zijn laag in koolhydraten. Ook zijn de producten van PowerSlim gezoet met de natuurlijke zoetstof; Stevia. Hierbij krijg je wekelijkse begeleiding van jouw gecertificeerde PowerSlim voedingscoach.

  Wat zijn de resultaten van spierstimulatie?
  De resultaten zijn verschillend per persoon, na enkele behandelingen zie je al resultaat. Gemiddeld raden wij aan om minstens 10 – 12 behandelingen te ondergaan, met een frequentie van 2 maal per week. De behandeling duurt 20 minuten.

  Zijn de resultaten van spierversteviging blijvend?
  Net zoals bij sporten en buikspieroefeningen, dien je het lichaam te stimuleren om het resultaat te behouden. Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om op regelmatige basis een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

  Behandelzones:
  - Borstspieren
  - Biceps (bovenarmen)
  - Buik
  - Quadriceps (bovenbenen)
  - Billen
  - Kuiten
  - Achterzijde benen
  - Rug
  - Triceps (achterzijde bovenarmen)

 • Onderga een proefbehandeling t.w.v. € 42,50 voor slechts € 29,50!

  Maak een afspraak