• De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles wilde proeven, luister ik nu naar mijn lichaam en maak weloverwogen keuzes. Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken

  Wil jij ook stralend de feestdagen in? Ik help je om de eerste stap te zetten naar een koolhydraatarme levensstijl.

 • Ja, ik wil een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

  Aanmelden 

 • Wat is PS. food & lifestyle?


  PS. food & lifestyle is een door dietiste ontwikkeld programma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma is erop gericht om je streefgewicht te behalen én te behouden. 

  Ik leer je een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is. Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle. Denk aan wraps, crackers, muesli's, pasta's en handige tussendoortjes, aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. 

  Waarbij genieten mag!