• Maak een zomerstart met PowerSlim! 

  Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

  PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar leer je anders eten. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan koolhydraatarme en eiwitrijke producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Met 6 eetmomenten op een dag heb je geen honger en is het makkelijk vol te houden. De producten zijn smakelijk en combineer je lekker met veel groenten en vlees of vis. 

  Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Maak een afspraak

 • - Ervaring Tatiana (-16kg) -

  Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

  Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

  Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij. PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.

  Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

  Lees hier nog meer succesverhalen!

 • Mijn naam is Charlotte Ros (voedingscoach) én ik ben jouw stok achter de deur. Als PowerSlim voedingscoach kan ik jouw helpen je doel te bereiken én dit vast te houden. Niet alleen tijdens het afval traject zelf, maar ook na het behalen van je streefgewicht. Zo krijg je van mij nog één jaar langs gratis, maandelijks na begeleiding waarin ik je meer leer over; gezonde tussendoortjes, emotie eten, etiketten lezen, in balans blijven en nog veel meer. Samen met jouw ga ik op zoek naar een passend eet patroon. Hierbij leer je dus niet alleen hoe je moet afvallen, maar leer je ook een gezond voedingspatroon aan wat past bij jouw lichaam. Daarnaast ben ik er natuurlijk ook om je te stimuleren en te coachen. 

  Wil je niet alleen afvallen, maar ook leren hoe je gezond moet eten? 
  Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak met mij voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

  Samen gaan we er voor zorgen dat het lukt!

 • Meer informatie en/of een gratis kennismakingsgesprek plannen?

  Versturen 

 • Afvallen in Sprundel