• Cosmetisch arts

 • Heb je last van:
  - Overmatig en/of ongewenst transpireren 
  - Migraine of hoofdpijnklachten
  - Rimpels die je ouder doen lijken
  - Een vermoeide blik
  Of wil je graag een zachtere gelaatsuitdrukking?

  Versterk jouw natuurlijke schoonheid. Precies daar waar jij dat wilt. Cosmetisch arts Rolf Jacobs is aangesloten bij Huydkliniek Marlotte voor deze specialistische behandelingen. Hij is een expert in de behandeling van rimpels en andere behandelingen zoals een ooglidcorrectie. 

 • Cosmetisch arts Dr. Rolf Jacobs
  Rolf Jacobs komt uit Nijmegen, studeerde in Maastricht en volgde de huisartsenopleiding in Rotterdam. Hij heeft jarenlange ervaring in de chirurgie en urologie wat ook zijn specialiteiten zijn. Hij maakt deel uit van het team huisartsen van Oranjeklinieken welke minder gecompliceerde chirurgische ingrepen uitvoeren binnen de huisartsenpraktijk zoals o.a. ooglidcorrecties. Hij heeft zich mede gespecialiseerd is de cosmetisch behandelingen zoals botox, fillers tegen de veroudering, maar tevens ook tegen migraine en overmatige transpiratie. 

  Wat doet een injectable? 
  Injectables zijn onder te verdelen in Botox® en ‘fillers’. Botox® vermindert de spieractiviteit en is daarom geschikt voor gebieden waar de rimpels worden veroorzaakt door spieractiviteit; zoals bij de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. Botox® vult niets op en is dus ongeschikt voor het opvullen van rimpels. ‘Fillers’ daarentegen vullen wel een rimpel, of zelfs een gedeelte van het gezicht.
  Om allergische of overgevoeligheidsreacties zoveel mogelijk te beperken, kiezen wij voor fillers op basis van huideigen materialen zoals hyaluronzuur. Daar deze stof al van nature in de huid aanwezig is, wordt het herkend en blijven allergische reacties uit. 

  Wat en waarvoor is een filler?
  Dit is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd met als doel meer volume te geven, zodat lippen voller en lijntjes en rimpels minder diep worden. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar ook kan meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Het geeft een natuurlijke mooie uitstraling. Zo ook worden fillers gebruikt bij littekens die dieper liggen dan het huidoppervlak. 

  Wat en waarvoor is Botox®?
  Botox® is een afkorting voor botuline toxine. Botuline toxine type A is een eiwit dat in de natuur voorkomt. Botox® is een geneesmiddel dat al sinds vele jaren in de neurologie wordt gebruikt bij mensen met spastische ledematen. Hierdoor is het een geneesmiddel dat heel erg goed is getest op mogelijke bijwerkingen. Botox® is een product dat in de spier wordt ingespoten, waardoor deze spier zich gaat ontspannen en dat betekent een verzachting van de rimpels. Botox® is minder ingrijpend dan chirurgie en het resultaat is goed zichtbaar.
  Botox® helpt ook goed tegen overmatig transpireren. Het wordt ingezet in de strijd tegen zweetoksels, voeten, handen en zweten in het gelaat. Botox injecties hebben eveneens een gunstige invloed op migraine- en hoofdpijnklachten.

  '' wij streven naar een natuurlijke en frisse uitstraling. Wij geloven in een combinatie van een goede verzorging van de binnen- en buitenkant van de mens om dit doel te bereiken waarbij effectieve behandelingen, producten en fillers een perfectie combinatie bieden.’’

 • Wil je graag een afspraak met Dr. Rolf voor advies en/of een behandeling? Meld je dan aan!

  Aanmelden

  Dr. Rolf is dinsdag 18 juni 2024 aanwezig

  Dr. Rolf is dinsdag 18 juni 2024 aanwezig

  Wil je graag een afspraak met Dr. Rolf voor advies en/of een behandeling? Meld je dan aan!

  Aanmelden