• Wij kunnen ons voorstellen dat het soms een uitdaging kan zijn om je streefgewicht te behouden. Onder begeleiding ben jij met dit Re-boost pakket en het bijbehorende programma in twee weken weer back on track! Wij geven je graag dat duwtje in de rug om te herpakken en vol te houden.

  Wil jij ook naar de carnaval weer back on track? Ga gezellig met ons carna(f)vallen! 


  Start je na de carnaval met het RE-boost pakket dan ontvang je het kookboek ''makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten'' t.w.v. €24,99 CADEAU! 

  Geldig t/m 31 maart 2023. 

  Het RE-boost pakket en programma bevat:
   14 PS. food & lifestyle dagdoosjes
   2 weekmenu's en 14 recepten
   Duidelijke uitleg en aanvullende tips
   Handige boodschappenlijstjes
   Benodigde supplementen
   Prijsvoordeel van 5% 
   en natuurlijke persoonlijke coaching

  €199,95
  + GRATIS kookboek ''makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten'' t.w.v. €24,99
  + GRATIS persoonlijke begeleiding 

 • Ja, ik wil meer informatie en/of starten met het RE-boost pakket

  Aanmelden 

 • Wat is PS. food & lifestyle?


  PS. food & lifestyle is een door dietiste ontwikkeld programma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma is erop gericht om je streefgewicht te behalen én te behouden. 

  Ik leer je een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is. Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle. Denk aan wraps, crackers, muesli's, pasta's en handige tussendoortjes, aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. 

  Waarbij genieten mag!