• Wist je dat een serum één van de meest onmisbare producten in je skincare routine is? Voeg dan ook een serum toe aan Your Daily Skin Routine en geef je huid een boost! Of je nu huidveroudering wil aanpakken, je huid wil hydrateren of pigmentvlekken wil verminderen: voor ieder doel hebben wij een effectief serum.

  Omdat wij de beste versie van jouw huid graag zo toegankelijk mogelijk maken, ontvang je nu 10% korting op alle serums.

  Vind jouw ideale serum
  Een gezichtsserum selecteer je op basis van het doel dat je wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van extra hydratatie, het aanpakken van huidveroudering of het verminderen van pigmentvlekken zijn. Goed om te weten: de serums van IMAGE Skincare doen vaak een stapje extra en hebben meerdere doeleinden. Maak kennis met onze multifunctionele serums:

  • We starten met ons bestverkochte serum, het VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum. Deze alleskunner hydrateert en voedt de huid én gaat huidveroudering tegen. 

  100ml normaal €144,50 NU €130,05
  50ml normaal €86,50 NU €77,85

  • Klinkt bovenstaande als muziek in de oren, maar wil je ook graag een serum dat oplichtend werkt? Kies dan het VITAL C - Hydrating Antioxidant ACE Serum. 

  Normaal €78,- NU €70,20

  • Wanneer je zoekt naar een oplichtend serum dat ontstekingen en huidirritatie vermindert, dan is het kalmerende ILUMA - Intense Brightening Serum jouw match. 

  Normaal €61,50 NU €55,35

  • Voor een vette, acnegevoelige huid raden wij het CLEAR CELL – Restoring Serum aan. Dit kalmerende en hydraterende serum remt de talgproductie en werkt ontstekingsremmend. 

  Normaal €48,- NU €43,20

  • Het IMAGE MD – Restoring Power-C Serum is een van onze nieuwste serums en werkt oplichtend, verstevigend en beschermt tegen vrije radicalen. 

  Normaal €129,- NU €116,10

  • Het AGELESS - Total Anti-aging Serum stimuleert de collageenaanmaak en werkt oplichtend en exfolierend. Dit serum is dus perfect voor de normale - vette huid en bij huidveroudering en zonschade.  

  Normaal €83,50 NU €75,15

  • Het AGELESS - Total Pure Hyaluronic Filler is een krachtpatser op het gebied van hydratatie. Dit serum bevat een 6-moluculaire vorm van Hyaluronzuur. 

  Normaal €88,50 NU €79,65

  • Het ILUMA - Intense Facial Illuminator serum is een next-level serum op het gebied van pigmentatie, ontstekingen en egalisatie. 

  Normaal €83,- NU €74,70

  • Het ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum is een kalmerend, hydraterend serum welke de huidbarriere beschermd en de PH-waarde terug in balans brengt. 

  Normaal €80,- NU €72,-

  • Het THE MAX - Contour Gel Créme werkt verstevigend, liftend en hydraterend. Deze gel-créme is geschikt voor alle huidtypen, huidveroudering, rimpels en verslapping in het onderste gedeelte van het gelaat. 

  Normaal €142,- NU €127,80

  • Het THE MAX - Serum ontspant mimische spieren, stimuleert de collageenproductie, beschermt tegen vrije radicalen en werkt herstellend, verstevigend en liftend. 

  Normaal €126,- NU €113,40

  • Het THE MAX - Wrinkle Smoother is een uniek product wat je plaatselijk inzet voor voorhoofdslijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes. Het verstevigd, lift en hydrateert de huid. 

  Normaal €100,- NU €90,-

  • Het IMAGE MD – Restoring Youth Serum is een exfolierend serum die je huid verstevigd, lift, egaliseert, hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen. Daarnaast stimuleert het de collageenproductie. 

  Normaal €95,50 NU €85,95

  Weet je niet zeker welk serum het meest geschikt is voor jou? Vraag dan gratis advies aan onze huidtherapeut!

  - Actie geldig t/m 9 april 2023
  - Ontvang gratis samples bij je bestelling
  - Ontvang per serum één stempel op je spaarkaart (spaar voor €30,- korting!)
 • Bestel hier direct jouw favoriete serum met 10% korting!

  Send