• Tatoeage verwijderen

 • Tattoo verwijderen


  Tatoeages zijn natuurlijk erg populair, maar veel mensen krijgen later toch spijt van hun beslissing en willen dan van de tattoo af. Terwijl tatoeages ooit als permanent werden beschouwd, is het nu mogelijk om ze, geheel of gedeeltelijk, te verwijderen met onze StarWalker laserbehandelingen. Alle laserbehandelingen worden bij Huydkliniek Marlotte uitgevoerd door een gediplomeerd HBO-Huidtherapeut

  Laserbehandelingen zijn uitgegroeid tot de standaardbehandeling voor het verwijderen van tatoeages omdat het een effectief alternatief biedt met weinig tot geen risicos, zonder bloed en met minimale bijwerkingen. Met de StarWalker tattoo removal laser kunnen nu zelfs de meest complexe en multi-gekleurde tatoeages worden verwijderd.

  Het StarWalker-lasersysteem van Fotona biedt vier golflengten in één systeem, waardoor behandelingen mogelijk zijn voor vrijwel alle veelgebruikte pigment kleuren. De StarWalker zendt extreem korte energiepulsen uit die ervoor zorgen dat de tattoo pigmenten breken in kleinere deeltjes die vervolgens worden verwijderd door het eigen immuunsysteem van het lichaam.

  • Veilige en effectieve behandeling
  • Geen bloedingen of littekens
  • Verwijdert alle tattoo kleuren
  • Voor amateur- en professionele tatoeages
  • Koeling op de huid tijdens de behandeling
  • Minimale bijwerkingen
 • Tarieven

  Dit is afhankelijk van de grootte van je tatoeage. Je vindt een richtlijn in onze prijslijst. Echter bekijken we graag de tatoeage voor je om een nauwkeurige prijsindicatie te geven. Een tatoeage kan groot zijn, maar veel ''open'' ruimte hebben. Uiteraard halen we dat in mindering op het te behandelende gebied. 

  Wat kunnen wij behandelen?

  - Tatoeages in alle kleuren
  - PMU (permanente make-up van wenkbrauwen)
  - Amateur tatoeages
  - Professioneel gezette tatoeages
  - Kleine tot grote tatoeages
  - Puntjes van bestraling (radiotherapie)

  Aantal behandelingen

  Er zijn tussen de 3-10 behandelingen met een interval van 8 weken nodig voor een verwijdering van de tatoeage(s). 

  Hoeveel behandelingen er nodig zijn is sterk afhankelijk van de kleur, leeftijd, diepte en het soort inkt dat is gebruikt. 

  Gratis intakegesprek


  We begrijpen dat je wellicht vragen hebt. Daarom bieden wij een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor al je vragen, maar kunnen wij ook de tatoeage, pmu/permanente make-up bekijken die je graag verwijdert wilt hebben. Op die manier kunnen wij je ook een goede prijsindicatie geven. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

 • Ja, ik wens graag meer informatie en/of een gratis intakegesprek

  Send