• Pigmentvlekken

 • Pigment en ouderdomsvlekken.
  De zogenaamde ouderdomsvlekjes en zonnevlekjes zijn feitelijk het gevolg van een overmaat aan zon. Ze ontstaan hierdoor vaak op zonbeschenen gebieden zoals; gelaat, hals, decolleté en handen. Het zijn egale bruin gepigmenteerde, scherp begrensde ovale of grillig begrensde vlakke plekjes, van enkele millimeters tot enkele centimeters groot. Ook sproeten kunnen na gevolg van zongebruik nadrukkelijker zichtbaar zijn. Pigment -en ouderdomsvlekken kunnen effectief worden behandeld met IPL, vaak volstaan al 2 á 3 behandelingen. Het effect is na circa 2 weken zichtbaar.

  Zwangerschapsmasker/Melasma
  Je kunt ook een andere vorm van pigmentatie hebben. Deze vorm van pigment ontstaat door hormonale invloeden zoals anticonceptie of o.a. zwangerschap. Vandaar in de volksmond de term; zwangerschapsmasker. Lees daar over hier verder. 

  Gratis en vrijblijvend intakegesprek.
  Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er nauwkeurig naar de huid gekeken en alles uitgelegd en besproken. Om een exacte prijsindicatie te krijgen adviseren we je om een vrijblijvend intakegesprek te maken zodat wij het te behandelde gebied kunnen beoordelen. Zie ook onze prijslijst.