• Definitief Ontharen

 • Overbeharing
  Overbeharing brengt vaak niet alleen praktische, maar ook emotionele problemen met zich mee. De meest voorkomende oorzaken van overbeharing zijn:
  - Erfelijke aanleg
  - Storingen in het hormonale systeem. Deze kunnen ontstaan door een verandering van de hormoonspiegel in de pubertijd, na een
  zwangerschap of in de overgang.
  - Gebruik van medicijnen, waarbij overbeharing optreedt, b.v. het gebruik van bepaalde anticonceptiemiddelen kan de gevoeligheid voor het androgeen (mannelijk geslachtshormoon) verhogen.
  - Bepaalde ziektebeelden.

  Haarverwijdering met de PLS 3.
  PLS 3 is een op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem. Het combineert alle voordelen (maar niet de nadelen) van een laser.
  Deze methode verwijderd het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor alle huidtypes. Hele witte en grijze haren kunnen met de blendmethode (electrische epilatie)worden behandeld.

  Hoe werkt het?
  Het principe van haarverwijdering is dat het pigment in het haar, het licht van het apparaat opneemt. Daardoor wordt het licht omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje verwarmd tot 70 graden celsius. Zo worden de haren op een veilige manier vernietigd.

  Hoeveel behandelingen zijn nodig?
  Dit is afhankelijk van de dichtheid en de plaats van de haargroei. Meestal zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Alleen het haar dat zich in de groeifase bevind (ca 15-30%) kan tijdens de behandeling worden verwijderd. Het overig haar bevind zich in de overgangs- of rustfase en komt bij een volgende behandeling aan bod als het zich in de groeifase bevindt. 

  Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk?
  Er wordt steeds een gebied van 10x20 mm behandeld. De pulsen volgen om de 2 a 3 seconden. Soms kan er in minder dan 30 seconden overtollig gezichtshaar worden verwijderd. De meeste mensen ervaren het als een warm elastiekje die de huid raakt, vaak is de behandeling kort van duur. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd koelsysteem waardoor de behandelkop gekoeld wordt.

  Voorzorgsmaatregelen
  Voor en tussen de behandelingen mag er niet geëpileerd of geharst worden (haartjes uittrekken). Scheren of knippen is wel toegestaan. Stel de huid voor en na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

  Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er nauwkeurig naar de huid en het haar gekeken, en wordt alles uitgelegd en besproken. Ook is het mogelijk om een gratis proefflits te ondergaan. Voor prijzen zie prijslijst. Dit zijn echter richtlijnen, dit is afhankelijk van de hoeveelheid beharing die in het gebied aanwezig is. Wil je graag weten wat de investering voor jouw is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

 • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Boek een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  Neem contact op