• Natuurlijke huidverjonging

 • Wil je ook graag een gladdere, frisse en jonger uitziende huid? Waarbij de huid zelf wordt aangezet tot verbetering? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van natuurlijke huidverjonging en verbetering. Door middel van peelings en de Dermapen zetten we de huid zelf aan tot de aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteerd in een gladdere, jongere en gezondere huid.

  Met de Dermapen wordt een zo geheten 'Microneedling' behandeling uitgevoerd. De Dermapen maakt duizenden microscopisch klein ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. Je voelt hier nauwelijks iets van, omdat er vooraf een verdovende créme wordt aangebracht. Dit is een natuurlijke procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen -en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingredienten van huidverzorging tot 200 keer méér in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. 

  Dermapen behandeling resulteert in een duidelijke verbetering van de huid bij:
  - (acne) littekens
  - Rimpels en lijntjes in aangezicht en decollete
  - Een verslapte huid
  - Verouderde -en zon beschadigde huid
  - Een vale of doffe teint
  - Striae (striemen) en littekens op het lichaam

  Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 8-12 weken. 

  Wat kan ik zelf nog meer doen?
  Speciaal voor de behandeling van de huid thuis door de consument, is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ zijn slechts 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis (opperhuid). Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™  na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne.

  De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:
  - verkleining van grove poriën
  - vermindering van acné
  - voelbaar zachtere huid
  - algehele verfijnde huidtextuur
  - vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  - gezonde en stralende teint
  - stevige en elastische huid

  Met peelings zorgen we voor een verdunning van de hoornlaag, hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid aangezet wordt sneller te vernieuwen. Wanneer we ouder worden neemt dit proces namelijk steeds verder af. Daarnaast kunnen we de zogeheten Fibroblasten stimuleren. Dit zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine voor de elasticiteit. Ook deze twee belangrijke stoffen in onze huid nemen steeds verder af. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid, elasticiteit en ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. 

  Wat voor peeling heb ik nodig?
  Dit is afhankelijk van de behoefte van je huid en je wensen. De peelings van Image Skincare bestaan uit een breed assortiment van verschillende, oppervlakkige en diepe peelings. Deze peelings komen tot in de levende huidlaag, hierdoor pakken ze meteen het probleem bij de bron aan. De peelingen van Image Skincare, op basis van Aloe Vera, waar aan exclusieve mixen van hoogwaardige peelingstoffen zijn toegevoegd, zoals: hoge concentraties Vitamine C, enzymen, glycolzuur, retinol, salicylzuur, melkzuur, kojiczuur en organische bestanddelen. Ieder van deze specifieke ingredienten heeft zijn eigen werking. Vitamine C, glycolzuur en Retinol zijn de belangrijkste ingredienten voor de natuurlijke huidverjonging. Deze ingredienten stimuleren de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De peelingen werken diep in de huid. Aanvankelijk van het huidtype, indicatie en je wens kan een specifieke peeling of een reeks verschillende peelingen worden gekozen om de huid te behandelen. De peelingen van Image Skincare zijn veilige en effectieve peelingen geschikt voor ieder huidtype.

  Huidverjonging op het hoogste niveau?
  Binnen ons instituut bieden we natuurlijke huidverjonging aan op het hoogste niveau. Dit bestaat uit een gecombineerde kuur met zowel Dermapen als peeling behandelingen, om zo het beste resultaat te behalen. Voor beide technieken geldt dat de huid zelf aangezet wordt tot de aanmaak van o.a. collageen en elastine en er hierdoor een huidverbetering optreedt.

  Gratis intakegesprek
  Maak een afspraak voor een gratis intakgesprek en bespreek de mogelijkheden die passen bij de wensen en conditie van jouw huid. Door middel van een huidanalyse kunnen we jouw werkelijke huidconditie in kaart brengen en een passend advies voor je uitbrengen. Daarnaast kun je door middel van onze kennismakingsbehandeling zelf ervaren hoe de producten voelen op je huid. Voor prijzen zie onze prijslijst

 • Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Boek een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  Neem contact op