• Gezichtsbehandeling

 • Wij bieden een diversiteit aan gezichtsbehandelingen aan, zodat er voor ieder huidtype, behoefte en wens een passende behandeling is. Zodat je niet alleen een ontspannend moment beleefd, maar er ook gewerkt wordt aan een gezondere en stralende huid. Een mooie huid begint immers bij een gezonde huid! 
  Wij werken alleen met hoogstaande en bewezen effectieven producten, zodat we doelgericht op iedere huidbehoefte in kunnen spelen. Hieronder vindt je onze gezichtsbehandelingen met de producten van Maria Galland, Dermalogica en Image Skincare.

  |  Maria Galland  |

  Méthode Mosaïque Modelante
  Het Masque Modelant, 55 jaar geleden ontwikkeld door Maria Galland, wordt opnieuw gelanceerd. Deze iconische anti-aging behandeling herstructureert het gelaat en heeft een bewezen werkzaamheid. Het anti-aging resultaat van de Méthode Mosaïque Modelante is spectaculair en direct zichtbaar. Door de  exclusieve combinatie van massagetechnieken, gepersonaliseerde applicatie van zorgvuldig geselecteerde, uiterst werkzame essences en crèmes en natuurlijk het Masque Modelant wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en de geest in staat van totale well-being gebracht. 
  €97,- | 90 minuten
   
  Lift Expert
  De behandeling Lift Expert verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor Lift Expert, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en een intensieve bindweefselmassage om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.
  €89,50 | 75 minuten

  Soin Thallaso
  Masque Thalasso, de power-kuur uit de zee. De kracht van de zee en werkzaamheid van algen, rijk aan vitaminen en mineralen. Maximale vochttoevoer. Een verkoelend, kalmerend en verfrissend masker. Een perfecte mini vakantie voor de huid.
  €75,-

  Soin Cocon
  Een weldadig gevoel van ontspanning voor iedere huid. Een perfecte anti-stress behandeling door speciale massagetechnieken gecombineerd met high-tech werkstoffen. De huid voelt aan als herboren.
  €69,-

  Soin Mille Lumiere
  Dé anti-aging behandeling van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddelijk anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Deze exclusieve behandeling zorgt voor een puur weldadig genot. 
  €120,-


  |  Dermalogica  |

  ProSkin30
  ProSkin30 is een gepersonaliseerde, 30 minuten behandeling gericht op het belangrijkste huidprobleem (de belangrijkste huidfocus). Deze behandeling is ideaal voor als je jouw huid wel extra aandacht wil geven, maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebt.  Voor degenen die een specifiek probleem willen aanpakken of tussen twee ProSkin 60 behandelingen in. Met ProSkin 30 heb je snel een effectieve oplossing. (bestaande uit 3 modules)
  30 min | €40,-
  ProSkin30 expert active (+LED) | €60,-

  ProSkin60
  ProSkin60 is een gepersonaliseerde, 60 minuten Dermalogica behandeling, die compleet op maat wordt gemaakt voor het verkrijgen en behouden van een gezonde huid. 
  Ideaal voor als je op zoek bent naar een uitgebreide, op maat gemaakte ervaring die gericht is op het aanpakken van alle mogelijke huidproblemen of verbetering. (bestaande uit 6 modules) 
  60 min | €65,-
  ProSkin60 expert active (+LED) | €85,-

  MODULE 1: Dubbele reiniging; hierbij wordt de huid gereinigd met de PreCleanse en wordt de dubbele reiniging afgemaakt met een Dermalogica cleanser die geschikt is voor jouw huidtype. 

  MODULE 2: Exfoliatie; deze module is geweldig voor het behandelen van pigmentatie, huidveroudering, ruwe huidtextuur, onzuivere huid of doffe huid. 

  MODULE 3: Extracties; als je last hebt van verstoppingen is het raadzaam om deze module toe te voegen. Hierin worden de onzuiverheden verwijderd. 

  MODULE 4: Touch therapie; een van de meest ontspannen onderdelen van een gezichtsbehandeling is de massage. Een massage draagt bij aan het verlagen van stress, de afvoer van afvalstoffen, verbetert de bloedcirculatie en verlicht pijnklachten. 

  MODULE 5: Deep Treatment; deze module richt zich intensief op specifieke huidproblemen en -condities. Dit kan variëren van dehydratatie tot gevoeligheid, maar ook tot het aanpakken van voortijdige huidveroudering of acne o.a. door het gebruik van intensieve serums en professionele maskers. Deze module is uit te breiden naar een expert active waarbij er een LED lamp wordt ingezet. LED is wetenschappelijk bewezen effectief voor het aanmaken van collageen en elastine in de huid. 

  MODULE 6: Dermal layering; elke behandeling dient te worden afgesloten met deze module, zodat je de deur uitgaat met een gezonde huid en Dermalogica glow. Je bent klaar voor de rest van de dag met deze afsluiting waaronder in ieder geval een SPF.


  |  Image Skincare  |

  Peeling
  Peelingen zijn perfect wanneer je graag een huidverbetering of huidverjonging wenst. De krachtige peelingen van Image Skincare reiken namelijk tot in de levende huidlaag en pakken daar de bron direct aan. De peelingen werken diep in de huid. Aanvankelijk van het huidtype, indicatie en wens van de klant kan een specifieke peeling of een reeks verschillende peelingen worden gekozen om de huid te behandelen.
  €79,50

  Facial
  Naast de peelingbehandelingen van Image Skincare zijn er ook verschillende heerlijke en zeer effectieve facial behandelingen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van peelingen. Er is een ruim aanbod aan verschillende facials, waarvoor er voor ieder huidtype, behoefte en wensen de best passende facial bestaat. Doelgericht, effectief en direct resultaat.
  €59,50