• Permanente Make-Up

 • Geen gedoe meer met iedere dag tekenen, make-up die uitloopt of een allergie, maar iedere dag goed verzorgd uit bed stappen?? Dan kan permanente make-up (pmu) iets voor jou zijn!

  PMU is een micro-pigmentatie techniek, die lijkt op tatoeeren, maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Daardoor is PMU niet definitief permanent. Er wordt een huidvriendelijke naar wens gekozen, kleurpigment aangracht in de huid.

  Wat kan er met PMU?
  Denk hierbij aan een mooie eyeliner (boven en/of onder het oog). Het accentueren of het creeren van mooie natuurlijke wenkbrauwen, die door middel van de natuurlijk ogende hairstroke-techniek wordt gezet. Daarnaast is PMU ook mogelijk voor een lijntje rond de lippen. Met PMU zit je make-up altijd perfect!
  Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt, het blijft immers enkele jaren zitten. Wat vakkundigheid betreft ben je in goede handen bij onze permanent make-up specialiste, Angelica de Brouwer. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring en kan je een eerlijk en goed advies geven. Uiteraard wordt er allereerst naar je wensen geluisterd en wordt het beste advies gegeven.   

  Is het pijnlijk?
  Het is niet geheel gevoelloos, maar het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij een verdovingscréme kan het gevoel tot een minimum beperkt worden. 

  Voor wie is PMU?
  Voor bijna iedereen. Voor mensen die een correctie nodig hebben, mensen die moeite hebben met het zelf aanbrengen van make-up, geen tijd hebben hiervoor, allergisch zijn voor normale make-up, een correctie nodig hebben, een chemokuur hebben gehad, mensen die veel sporten, voor slechtziende, kortom, PMU is geschikt voor iedereen. 

  Hoelang blijft PMU zitten?
  De PMU zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft PMU drie tot vijf jaar zitten. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. 

  Hygiene en veiligheid
  De PMU behandeling wordt bij ons uitsluitend gezet door een gediplomeerde PMU specialiste. Daarnaast is de salon GGD gecertificeerd en voldoet dus aan alle hygiene en- veiligheidseisen. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van tatoeages en pmu. Het Landelijk Centrum Hygiene en veiligheid heeft hygienerichtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD controleren eens per drie jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen. Bij Schoonheidsinstituut Marlotte ben je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat!

  Wanneer kan ik terecht voor een behandeling en/of advies?
  Onze PMU specialiste is regelmatig in de salon aanwezig, ongeveer iedere 4 a 6 weken. Wisselend van dag, zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om een afspraak te maken. De eerstvolgende datum wordt hieronder bekend gemaakt en zodra een volgende datum bekend is hier bij vermeld. De PMU wordt er in één behandeling in zijn geheel goed opgezet. Mocht er toch een klein stukje b.v. ontbreken, wat sporadisch voorkomt, wordt dit na 6 weken kosteloos bijgewerkt.  

  Permanente make-up specialiste aanwezig op:
  - vrij 22 maart 2024
  - woe 17 april 2024
  - di 21 mei 2024
  - woe 3 juli 2024

  Meld je hieronder  aan.

  Wat kost pmu?
  Dit is o.a. afhankelijk van het gebied en je wensen. Voor alle prijzen zie onze prijslijst.

 • Wil je mooie en natuurlijke pmu?

  Ook voor het bijwerken of een vrijblijvend advies

  Neem contact op