• Laten we het hebben over sheetmaskers! De skincare-trend die jaren terug overgewaaid is uit Azië en waarvan de populariteit nog harder is gegroeid dan de Insta van Justin Bieber. Exact de reden waarom vandaag de dag deze sheetmaskers niet meer weg te denken zijn uit het skincare-landschap en het inmiddels geen trend meer is, maar een blijvertje. Maar waarom eigenlijk? Wij hebben 7 voordelen van onze I MASK Hydrogel SheetMasks voor je op een rijtje gezet!

  1. Snel resultaat
  in een snel veranderende wereld, wil je snel resultaat. Herkenbaar? Hier zijn de I MASK Hydrogel Sheet Masks ideaal voor. Niet alleen leg je dit masker in één keer op je gezicht, maar biedt het ook een intensevoedingen hydratatieboost, doordat deze sheetmaskersdoordrenkt zijn met hoogwaardige werkstoffen en deze snel door je huid opgenomen worden. Voor een optimale werking is het belangrijkom je huid alvorens te reinigen.

  2. Massageproduct
  Het I MASK -Hydrating Hydrogel Sheet Mask en I MASK -Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask zijn beide doordrenkt met hoogwaardige werkstoffen (wat aanvoelt als een serum), waardoor het verfrissendaanvoelt op de huid. Na het afhalen (na 5 10 minuten) blijft er nog genoeg serum over op je gezicht, zodat je je gezicht(eneventueel hals) nog een ontspannen massage als toegift kunt geven.

  3. Ideaal reisproduct
  Doordat je een sheetmaskereenmalig gebruikt is het een ideaal reisproduct.Het neemt niet veel ruimte in beslagen je kunt hem makkelijk opdoen waar je ook bent. Vooral in het vliegtuig (waar de luchtvochtigheid laag is) is dit precies waar je huid op zit te wachten.

  4. Efficiënt in gebruik
  Gebruik jij normaal gesproken vaak meer product dan nodig is? Dat is verleden tijd met eensheetmasker! Er zit 1 masker in de verpakking die je in z'n totaliteit op je gezicht doet en dat is de exacte hoeveelheid die je moet gebruiken. Zo gebruik je nooit te veel van je favoriete product.

  5. Intense hydratatie
  De I MASK Hydrogel Sheet Masks verschillen van ingrediënten, maar beide geven een ultieme hydratatie aan de huid. BijIMAGE Skincare staan dezesheetmaskers hoog in het rijtje van beste producten om je huid te hydrateren en de vochtarme huid / droge huid te ondersteunen. Ook onmisbaar na een warme zomerdag!Pro-tip: leg je sheetmaskerseerst even in de koelkast, voor een extra verkoelend effect. Hierdoor wordt het ook eeneffectieve vervanger vanaftersun.

  6. Spa-gevoel
  Een sheetmasker zorgt voor een ultiem spa-gevoel. De onmiddellijke hydratatie van de I MASK Hydrogel Sheet Masks zorgt voor een verfrissend, ontspannen effect. Het geeftde vermoeide huid weer energie, waardoor het bijuitstek geschikt om even helemaal tot rust tekomen (bijvoorbeeld in bad, of tijdens het mediteren).
   
  7. Selfie time!
  Zit je zonder inspiratie voor een leuke selfie? Keep calm en zet je gewoon je sheetmasker op! Met gegarandeerd een goede rits aan leuke selfies tot gevolg.

  Heb je onze I MASK actie al bekeken? De twee sheetmaskers van IMAGE Skincare het I MASK -Hydrating Hydrogel Sheet Mask en I MASK -Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask -shop je nu tijdelijk met korting! Voor €16,95 ontvang je er tijdelijk twee. Een ideaal moment om dat beauty-avondje voor 2 in te plannen!
 • Bestel jouw Sheet maskers met korting!

  Versturen