• Award winner! Beste Image Skincare salon van West-Brabant 2018

  april 22, 2018 | Nieuws | Charlotte Ros
 • YES! We hebben hem binnen gesleept! De Outstanding Performance Award van Image Skincare.

  World Wide Launch Party
  Vorige week woensdag (18 april 2018) waren wij te gast bij de World Wide Launche Party van Image Skincare in Utrecht. Evenementenlocatie de Fabrique was helemaal omgetoverd tot een prachtige locatie, waarin we verschillende onderdelen per ronde bezochten. De avond bestond uit een spetterende opening, quiz, we mochten producten testen in het lab en lancering van de nieuwe producten voor 2018!! Dit gaan we vieren tijdens onze AWARD PARTY! Kom je ook?

  Nieuwe producten 2018
  De producten zijn hemels! We hebben 3 nieuwe producten in de Vital C lijn en 1 nieuw product voor de Ageless lijn.
  - Vital C - Hydrating Water burst.
  Deze lichte, intense-hydraterende gel voedt de huid en laat deze stralen. De gel is rijk aan antioxidanten, hyaluronzuur, vitamines en peptiden voor een jonge, stralende en gezondere huid. De Water Burst-technologie maakt deze lichte gel tot een bron van H2O en zorgt voor een diepe hydratatie van de huid.
  - Vital C - Hydrating overnight masque
  Dit nachtmasker bevat een drievoudig mineralencomplex dat de huid voedt en verzorgt voor een vitale uitstraling. Terwijl je slaapt, zorgt de gel ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en dat essentiële bestanddelen in de huid worden opgenomen. Het blauwalg-extract, een natuurlijke vorm van Retinoïden, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een gave huid. Schoonheidsslaapje in een potje.
  - Vital C - Hydrating Anti-oxidant ACE serum
  Een dagelijkse portie vitamines voor de huid. Dit serum voedt en verzorgt je huid met meerdere vitamines. Het bevat de vitamines en mineralen die essentieel zijn voor een gezonde huid. Ideaal voor dagelijks gebruik om je huid een boost te geven, de tekenen van huidveroudering zichtbaar te minderen, de vorming van collageen te ondersteunen en je huid antioxiderende bescherming te bieden.
  - Ageless - Total pure hyaluronic6 filler
  Een vollere huid zonder injecties. Vertrouw op deze krachtige filler. Door de 6 typen hyaluronzuur werkt deze filler als een spons die al het vocht absorbeert. Deze geconcentreerde filler voor het opvullen van fijne lijntjes en rimpels zorgt ervoor dat je huid er direct jonger uitziet. Breng dagelijks aan om de huid direct voller te maken, fijne lijntjes op te vullen, gezichtscontouren te definiëren en je huid er direct jonger uit te laten zien, zonder injecties.

  Weer een hele mooie aanvulling op het prachtige assortiment van Image Skincare. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe producten? Kom ze dan zelf uittesten! Houd ook goed je mailbox (als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief) of social media in de gaten.
  Er komt nog iets leuks aan omtrent onze gewonnen Award en de nieuwe producten!

  Uitreiking Awards
  Het laatste, maar wel het allerleukste onderdeel van de avond was de Award uitreiking! Er zijn verschillende categorieën waarin de awards verdeeld zijn. Onze categorie bestond uit ongeveer 15-20 Award winners, van de in de totaal 300-400 salons met Image Skincare. Daar zijn we dus best wel een beetje trots op! Daarmee behoren wij ook tot de beste van Nederland! :)

 • Aftermovie World Wide Launch Party Image Skincare 2018