• Een gezonde en mooie huid begint bij een goede reiniging. Wist je dat bij gebruik van verkeerde reiniging je hoornlaag dichtslibt? Een gevolg is dat je huid letterlijk lui wordt: één van de grootste boosdoeners voor huidveroudering!
  Een 
  effectieve reiniging zorgt ervoor dat producten beter opgenomen worden en je huid gestimuleerd wordt om te vernieuwen. Zo wordt én het verouderingsproces vertraagt en krijg je een stralende huid! Ik hoor je al denken wat is een goede reiniging?

  Kies producten die zijn afgestemd op jouw huid
  en van één lijn, ze zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Wees alert op minerale oliën, geur en-kleurstoffen en parabenen! Alleen reinigen met water is niet voldoende. Daarnaast bevat water kalk, wat vocht uit je huid onttrekt. Een exfoliërend product kan daarnaast een mooie aanvulling zijn op je reiniging.
  Dit stimuleert de celvernieuwing en egaliseert de huid, denk hierbij aan anti-agingpigmentatie of acne.

  TIP: Reinig je huid tweemaal daags en ervaar wat een goede reiniging voor jouw huid kan betekenen. Terug naar de basis dus, maar laat je goed adviseren door b.v. een gediplomeerd Huidtherapeut! Wij maken gebruiken van een huidscan om op die manier dieper in de huid te kijken en eventuele huidproblemen of veroudering vroegtijdig aan te pakken.