• THE ULTIMATE PEEL SET . The Home Edition

  Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar ons toe te komen voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze mini-peel hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Volg het mee geleverde stappenplan voor jouw eigen badkamer-behandeling.

 • Stap 1 - REINIGEN: 
  Meng een kleine hoeveelheid van de AGELESS - Total Facial Cleanser met wat water in je handen, zodat het licht gaat schuimen. Breng vervolgens aan op je gezicht en hals en masseer gedurende 1 minuut in met ronddraaiende bewegingen. Verwijder met sponsjes.

  Stap 2 - PEEL:
  Breng een ruime hoeveelheid van het AGELESS - Total Resurfacing Masque aan, ook weer op je gezicht en hals. Masseer 1-3 minuten licht in. LET OP: verwijder het masker hierna NIET. Heb je last van ontstekingen en/of puistjes? Breng het masker dan aan zonder in te masseren. 

  Stap 3 - PEEL:
  Breng een ruime hoeveelheid VITAL C - Hydrating Enzyme Masque aan over het eerste masker voor de ultieme glow. Masseer 1-3 minuten in en laat daarna 10-15 minuten intrekken. Verwijder vervolgens beide maskers met sponsjes. 

  Stap 4 - SERUM:
  Breng een kleine hoeveelheid VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum aan op je gezicht en hals en masseer in. 

  Stap 5 - BESCHERM:
  Doe je deze behandeling overdag? Breng vervolgens PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 aan om je huid na het peelen te beschermen tegen UV-straling. Kies 's avonds voor je favoriete IMAGE Skincare nachtcreme. 

 • Duur: 25-30 minuten
  Geschikt voor: circa 15 behandelingen
  Frequentie: gebruik 1x per week 

  The Ultimate Peel set is verkrijgbaar voor €87,- i.p.v. €100,50.
  + GRATIS IMAGE Skincare haarband
  + GRATIS setje reinigingssponsjes
  + GRATIS bezorging of verzending
  (tijdens lockdown)

 • Ja, ik wil graag The Ultimate Peel Set bestellen!

  Versturen