• HYDRATATIE BOOST💧 | weekactie

  Set bestaande uit The MAX Cleanser en Total Pure Hyaluronic filler & gratis Vital C Hydrating Eye Gel en setje reinigingssponsjes!
   
  De MAX Stem Cell Facial Cleanser is geschikt voor elk huidtype.
  Deze zachte cleanser is een dagelijks te gebruiken zuurvrije, zachte reiniging voor een goede balans en een optimale pH‐waarde van de huid.
  Breng de huid tot rust & hydrateer.
   
  De reinigingssponsjes zorgen ervoor dat de huid grondig wordt schoongemaakt.
  Verwijder je cleanser goed voor je begint met de volgende stap.
   
  Total Pure Hyaluronic Filler is een krachtpatser wat betreft het hydateren van de huid. De 6 unieke typen hyaluronzuur in deze "filler" hydrateren de huid niet alleen intensief, maar zorgen tegelijkertijd voor een liftend effect en herstellen het volume. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld voor een strakkere huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje wat vocht vast houdt.
   
  TIP: door de unieke samenstelling van Total Pure Hyaluronic Filelr, kun je deze perfect mixen met je serum of crème  voor een ware hydratie boost!
   
  Vital C Eye Recovery Gel is een hydraterende anti-aging ooggel die een mix van voedende antioxidanten bevat die de verschijning van fijne lijntjes vermindert en de afbraak van collageen tegengaat. Vitamine K (phytonadion) vermindert donkere kringen en geeft jeudig ogende ogen.
   
  De HYDRATATIE BOOST set is deze week slechts €120,-. Normaal €171,-
  Geldig t/m 20 april.
   
  GRATIS Vital C Hydrating Eye Gel Fullsize
  GRATIS setje reinigingssponsjes
  GRATIS bezorging in de omgeving (straal van 15 km rondom Sprundel
 • Ja, ik wil graag de HYDRATATIE BOOST weekactie bestellen!

  Versturen