• De I-Conceal collectie is uitgebreid met 2 nieuwe kleuren: Deep Honey en Mahogany. Zo wordt het nog makkelijker om voor iedereen een perfecte match te vinden. 

  Om dat te vieren geniet je van 10% korting op de gehele collectie I-Conceal én I-Prime.

 • Gezonde huid
  Een kwalitatief minder goede foundation kan de goede verzorging die jij je huid biedt verpesten. Door het gebruik van dit soort cosmetica kan je je huid dagelijks afsluiten. De I-Conceal is de perfecte oplossing. Het is de ultieme cover op basis van hoogwaardige ingrediënten mét huidverbeterende voordelen! 

  Niet alleen zorgt deze voldekkende foundation voor een egale teint, maar is het tegelijkertijd een hydraterende en herstellend product. Het kalmeert de huid bij irritaties en roodheid, ook perfect in te zetten na een intensieve behandeling. 

  Door de anti-bacteriële werking kan dit product ook gebruikt worden bij acne of andere huidproblemen. Pukkeltjes en ontstekingen hebben geen kans om zicht te ontwikkelen tijdens het dragen van de I-Conceal. 

 • I-Conceal keuzewijzer 

  Nu de I-Conceal collectie 7 verschillende kleuren foundation bevat, wordt het nog makkelijker om jouw perfecte match te vinden. Via de I-Conceal keuzewijzer kun je precies bekijken welke kleur bij je past. 

 • Nieuwe kleuren!

  Ontdek de 2 nieuwe kleuren; Deep Honey & Mahogany  Weet je niet welke kleur bij jou huid past? Wij helpen je graag! Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies en bekijk alle kleuren! 

  Ontvang 10% korting op alle kleuren I-Conceal én I-Prime:
  - Geldig t/m 3 oktober 2021
  - Gratis samples bij je bestelling
  - Gratis ophalen of verzending (gratis verzending vanaf €99,-)
  - Ontvang 1 stempel op jouw eigen spaarkaart (spaar voor €30,- korting op jouw favoriete product)
  - Gratis advies van onze huidtherapeut 

  Normaal €49,50
  NU €44,55

 • Ja, ik wil de I-Conceal bestellen!

  Send