• Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? Dit nieuwe fenomeen staat inmiddels bekend als maskne en wordt veroorzaakt doordat bacteriën en schimmels onder je masker de kans krijgen om te groeien. Het reinigen en verzorgen van de huid is hierdoor extra belangrijk! Met deze intensief zuiverende en kalmerende set word je een echte skincare pro, gewoon vanuit je eigen badkamer. Zo kan je na het volgen van dit stappenplan en de adviezen onderaan weer stralend voor de dag komen!

  Wat zit er in The Maskne Restore Treatment: 
  Alles om de huid intensief te reinigen en maskne aan te pakken! Je ontvangt een fullsize verpakking van THE MAX - Stem Cell Facial Cleanser en CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer en 3 miniatuurverpakkingen van het I MASK - Purifying Probiotic Mask. Daarnaast ontvang je een gedrukt stappenplan met daarop de exacte stappen om deze zuiverende behandeling thuis uit te kunnen voeren. Zo word je in 3 stappen een echte skincare pro! 

  Deze drie producten zijn een perfecte combinatie om je huid binnen no time intensief te zuiveren en de talgproductie onder controle te krijgen. 

  • THE MAX - Stem Cell Facial Cleanser (full-size)
   Deze milde, sulfaatvrije reiniger geeft de huid een intensieve reiniging en brengt de pH-waarde van de huid in balans. Een zeer effectieve cleanser om de huid te ontdoen van het opgehoopte vuil en onzuiverheden die zich onder het mondkapje hebben geschaard. 

  • CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer (full-size)
   Naast het zuiveren van de huid is ook kalmeren één van de speerpunten tijdens het behandelen van maskne. Deze crème bevat botanische ingrediënten waardoor ontstekingen gekalmeerd worden en de huid gehydrateerd wordt. 

  • 3x miniaturen I MASK - Purifying Probiotic Mask 
   Dit groene detoxmasker op basis van groene klei en houtskool zuivert de poriën en ontgift de huid. Het brengt de huid in balans en ondersteunt de natuurlijke huidflora, met een stralende, zachte huid als resultaat.
 • Stap 1 - REINIGEN: 
  Breng een kleine hoeveelheid van de THE MAX - Stem Cell Facial Cleanser aan op je gezicht en hals. Maak de vingertoppen nat en masseer gedurende 1-2 minuten in met ronddraaiende bewegingen. Verwijder met sponsjes en lauw water. 

  Stap 2 - MASKER:
  Breng een royale laag van het I MASK - Purifying Probiotic Mask aan op je gezicht en hals. Laat 10-20 minuten inwerken. Verwijder met sponsjes en warm water. 

  Stap 3 - CREME:
  Breng een ruime hoeveelheid CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer aan op je gezicht en hals en masseer in. 

  Stap 4 - BESCHERM:
  Doe je deze behandeling overdag? Breng vervolgens PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32 aan om je huid na het peelen te beschermen tegen UV-straling. Kies 's avonds voor je favoriete IMAGE Skincare nachtcreme. 

  Duur: 25 minuten
  Geschikt voor: circa 6 behandelingen (cleanser en crème zijn goed voor langer gebruik!)
  Frequentie: gebruik het masker 3-5x per week 

  The Maskne Treatment set is verkrijgbaar voor €90,- 
  + GRATIS IMAGE Skincare haarband
  + GRATIS setje reinigingssponsjes
  + GRATIS bezorging of verzending 
  (tijdens lockdown)

 • Ja, ik wil graag de Maskne Treatment Set bestellen!

  Versturen