• Gisteren was het jaarlijkse PowerSlim congres. Altijd weer een zeer inspirerende dag die je als coach zeker niet mag missen! Dit jaar was het extra bijzonder, 10 jaar PowerSlim. Dit beloofde een speciale editie te worden, dat wist ik al. ;)
  Er werd namelijk een geheel nieuwe lijn gelanceerd. De PowerSlim Balance, een lijn speciaal voor gewichtsbehoud. Als coach ben ik hier zeer enthousiast over! Ik weet en ervaar dat het soms lastig is om het gewicht vast te houden. Het afvallen lukt meestal wel, maar dan komt het punt hoe blijf ik op gewicht?

  Mijn ervaring is dat mijn klanten al veelal gebruiken maken van onze gewichtsbehoudfase. Hierin begeleid ik de klanten nog één jaar lang na het behalen van hun streefgewicht om de balans samen te vinden in een gezond voedingspatroon.

  Wat is de PowerSlim Balance lijn?
  De PowerSlim Balance lijn maakt het voor jouw gemakkelijker om op gewicht te blijven. De lijn bestaat uit verschillende categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden, toetjes & smoothies en diversen. Denk hierbij aan een biologische muesli, crackers, diverse repen, heerlijke koekjes, paprika chips maar ook rijst, penne en spaghetti!
  Deze producten hebben dezelfde kwaliteit als de huidige PowerSlim producten, maar het grote verschil is de voedingswaarde en de prijs.
  De PowerSlim Balance lijn is verpakt in grote verpakkingen en is in te zetten vanaf Fase 2B en mag voor het hele gezin!

  PowerSlim Balance VS supermarkt
  Mijn ervaring is dat producten uit de supermarkt toch vaak erg hoog zijn in koolhydraten en laag in eiwitten. De PowerSlim Balance lijn bevat een stuk minder koolhydraten en is relatief hoog in eiwitten, hierdoor blijf je veel makkelijker in balans en heb je een stabiele bloedsuikerspiegel.
  Je kunt met deze producten dus beter op gewicht blijven dan met reguliere voeding uit de supermarkt.

  Ben jij nieuwsgierig geworden? Wil je graag afvallen én op gewicht blijven? Ik kan je hierbij helpen!