• Voor het 4e jaar op rij zijn wij verkozen tot één van de beste IMAGE Skincare salons van Nederland! Hier zijn we ongelooflijk trots op! Zonder jullie was dit ons natuurlijk nooit gelukt. 

  We willen daarom ook iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen! 

  Om dit te vieren introduceren wij een nieuwe behandeling met daarin de twee nieuwste producten van IMAGE Skincare. En profiteer je nu van 10% korting op de twee nieuwe ILUMA producten!

  BRIGHTEN UP FACIAL
  Deze luxe facial geeft de huid niet alleen een heldere uitstraling, maar bovenal een gezonde glow. Helpt de huid te egaliseren, hydrateren en verminderd oneffenheden en zelfs fijne lijntjes. 

  Ontvang t/m 18 juni 10% korting op de Brighten Up Facial!

  Normaal €79,50
  NU 71,55 

 • Boek jouw Brighten Up Facial!

  Versturen 

 • NIEUWE PRODUCTEN | IMAGE Skincare

  De ILUMA lijn van IMAGE Skincare is uitgebreid met twee nieuwe producten. 

  ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser
  Deze cleanser biedt een effectieve, maar milde reiniging waardoor dit geschikt is voor ieder huidtype. Onderdeel van de hoofdingrediënten zijn Smart Sensing Beads, wat een milde scrubtechnologie is en de huid dus niet beschadigd. Leuk feitje: bij teveel druk op de huid lossen deze op. Een ideale bescherming van het gezicht dus! Een blend van natuurlijke extracten beschermt daarnaast de huid en zorgt voor een egale, stralende look!

  Huidtype:
  Alle huidtypen, maar bovenal de huid met hyperpigmentatie. Ook een perfecte match met de droge/doffe en vette, acnegevoelige huid.

  €39,-

  ILUMA - Intense Facial Illuminator 
  Dit product is puur als serum óf als aanvulling te gebruiken. Deze bevat een mix van al onze favoriete ingredienten. Glycolzuur, Vitamine C, Niacinamide en Tranexaminezuur. Tranexaminezuur remt de tyrosinase (aanmaak van pigment). 
  Het egaliseert de huid, werkt oplichtend, verbeterd de huid elasticiteit, hydrateert en verminderd roodheden. Perfect om in te zetten bij hardnekkige pigmentvlekjes. 
  Breng 3-5 druppels per dag aan. 

  Huidtype:
  Geschikt voor ieder huidtype, maar bovenal de huid met hyperpigmentatie.

  €79,-

  Wil je beide producten proberen? Profiteer dan nu van 10% op het ILUMA DUO.
  Geldig t/m 21 mei 2021. 

 • Bestel hier de nieuwe ILUMA producten

  Versturen