• Wederom Image Skincare Award voor Schoonheidsinstituut Marlotte!

  mei 25, 2019 | Nieuws | Charlotte Ros
 • SAVE THE DATE:
  AWARD PARTY 2.0 | VRIJDAG 28 JUNI 14.00-19.00 u


  Om deze prestatie te vieren nodigen wij je van harte uit tijdens onze Award Party 2.0! Tijdens dit event kun je kennis maken met ons, onze salon en Image Skincare. Deze dag shop je alle Image Skincare producten met stapelkorting
  Tevens is Ilse van Image Skincare bij ons aanwezig en zal zij gedurende de dag diverse lezingen geven met thema's zoals; acne, huidveroudering, rosacea, pigment en alles voor een gezonde huid. 

  ✔ Stapelkorting op alle producten van Image Skincare
  ✔ Maak kennis met de nieuwste producten van 2019
  ✔ Ontvang een GRATIS HUIDSCAN met de Observ520
  ✔ Ontvang GRATIS persoonlijk huidadvies
  ✔ Ontdek alleen deze dag onze huidverbeterende aanbiedingen
  ✔ Geniet van een hapje en een drankje
  ✔ Woon één van de GRATIS lezingen bij
  ✔ MAAK KANS OP EEN GRATIS SET SHEETMASKERS VOOR JOU EN JE VRIEND(IN)!!


  (Voorlopig) schema:
  - Inloop vanaf 14.00 uur voor vragen, een GRATIS HUIDSCAN (gelieve op afspraak) en het aankopen van jouw favoriete Image Skincare producten mét stapelkorting! 

  - Lezing; ''hoe krijg ik een gezonde huid'' start 14.15 uur-14.50 uur.
  Aansluitend ruimte voor advies. 

  - Lezing; ''acne'' start 15.00 uur-15.35 uur.
  Aansluitend ruimte voor advies.

  - Lezing; ''anti-aging'' start 16.00 uur-16.20 uur.
  Aansluitend ruimte voor advies.

  - Lezing; ''rosacea'' start 16.45 uur-17.05 uur.
  Aansluitend ruimte voor advies.

  - Lezing; ''pigment'' start 17.30 uur-17.50 uur.
  Aansluitend ruimte voor advies.

  Breng je iemand met je mee die nog niet bekend is met ons en/of Image Skincare en interesse heeft voor een persoonlijk huidadvies? Dan maken jullie deze dag beide kans op een Set Sheetmaskers t.w.v. €50,50. Iedereen is deze dag van harte welkom om kennis te maken met dit fantastische merk en onze salon!

  Meld je hieronder aan voor een lezing(en) naar keuze! LET OP we kunnen maximaal circa 10 personen per lezing plaatsen. Meld je dus snel aan!

  Vrije inloop voor het shoppen van alle Image Skincare producten tussen 14.00-19.00 uur. 

  Wens je een GRATIS HUIDSCAN met persoonlijk huidadvies? Meld je hieronder aan. Op die manier boeken wij ruimte in, zodat wij de tijd hebben voor je. 

 • Aanmelden lezing en/of huidscan op vrijdag 28 juni:

  Versturen 

 • Schoonheidsinstituut Marlotte heeft wederom de Image Skincare Outstanding Performance Award in ontvangst mogen nemen. Op zondag 31 maart 2019 vonden tijdens de jaarlijkse Launch party van Image Skincare de uitreikingen plaats. Het was een spannend moment voor ons of wij ook dit jaar de Award zouden winnen. 

  Uitreiking op 31 maart in het Koninklijk Instituut voor de tropen in Amsterdam

  Janna Ronert oprichtster van Image Skincare was uit Amerika overgekomen om persoonlijk de Image Skincare Outstanding Performance Awards uit te reiken. Dit alles tijdens de jaarlijkse Launch party waar ook de nieuwe producten van 2019 werden gelanceerd.

  Nieuwe producten 2019

  Ook dit jaar zijn er weer fantastische producten gelanceerd waaronder twee nieuwe maskers en multi-action gezichtsreinigingsdoekjes.

  I Mask | Firming transformation mask
  Ondersteunt het vermogen van je huid om stress en bekende oorzaken van huidveroudering, tegen te gaan. Verbetert structuur, stevigheid en vitaliteit. Geeft je huid energie en stimuleert een gezonde huid. Draagt bij aan het verminderen van fijne lijntjes. Intensief zuiverende kleisoorten en zacht polijstende, exfolierende korreltjes van Jojoba lat en je huid weer stralen.

  I Mask | Purifying probiotic mask
  GO GREEN voor 10 minuten en revitaliseer je huid. Naast een mix van op yoghurt gebaseerde probiotica, antioxidanten en superfruits bevat dit groene detox masker essentiele vitamines en mineralen om een grauwe, beschadigde en vermoeide huid tegen te gaan. Groene klein en houtskool zuiveren de porien en laten de huid zacht en soepel achter. Een gezonde smoothie voor je huid.

  I Beauty | Refreshing facial wipes
  Hier ben ik heel enthousiast over! EIN-DE-LIJK zijn er gezonde reinigingsdoekjes voor de huid! Tot nu toe bestaan er enkel reinigingsdoekjes die veelal verstoppende en irriterende ingredienten bevatten zoals, alcoholen, minerale olien enzo.
  Deze zachte doekjes verwijderen probleemloos zelfs de meest hardnekkige make-up. Zij bevatten een combinatie van superfruits, koffie en plantenextracten. Aloe vera en komkommer extracten kalmeren en stimuleren de huid. Extra tip: ook geschikt als een quick fix oogmasker! 

  Trots en blij
  Wij zijn heel trots om voor het 2e jaar op rij de Image Skincare Oustanding Performance Award te winnen! Dit was ons zonder jullie natuurlijk nooit gelukt. Daarom een ontzettend groot ''bedankje'' aan al onze trouwe klanten! DANK JULLIE WEL!