• Wil je tijdens de paasdagen niet aankomen of zelfs afvallen en toch gezellig mee kunnen eten met de paasbrunch? De volgende tips helpen je daarbij! 

  Tip 1:
  Ga je uiteten in een restaurant of ben je uitgenodigd voor een brunch? Kies dan voor salades, eigerechten, mager vleeswaren en bruin brood. Een ei levert de minste koolhydraten (ongeveer 6 gram per ei) en de meeste eiwitten! Kies voor koffie of thee of halfvolle melk in plaats van jus d'orange. Vruchtensappen leveren veel koolhydraten. (melk en bruine broodjes zijn toegestaan vanaf fase 2B van het PowerSlim afslankprogramma.) 

  Tip 2:
  Verstop de paaseieren in de tuin of in je huis en laat de kinderen hier naar zoeken. Is het slecht weer maar wil je samen met je kinderen iets leuk doen? Kook dan gezellig samen een paasmenu. Maak een paasbloemstuk en fleur hiermee de tafel op. Wil je je familie een vrolijk paasfeest wensen en wonen ze niet (te) ver? Maak er dan een gezellig fietstochtje van. Zo verbrand je toch al een deel van de calorieën van het paasontbijt. Als het een warme lentedag is, kun je gaan picknicken met een paasmand vol lekkers en een gezellig dekentje om alles uit te stallen. Het doet je beseffen dat ook andere zaken als eten gezelligheid en sfeer kunnen geven.

  Tip 3:
  Zin in iets zoets? Wat dacht je van de PowerSlim pannenkoek of Flensje appel karamel. Besmeer ze met PowerSlim chocoladepasta, oprollen en in stukjes snijden. Of snijd je favoriete PowerSlim tussendoortje in kleine stukjes en leg deze op een mooie etagére. 

  Tip 4:
  Serveer naast koffie en/of thee water met een schijfje limoen, verse munt en stukjes komkommer. Dit geeft het water een extra frisse smaak en ziet er in een mooie karaf nog eens gezellig uit ook.

  Tip 5:
  Wil je een feestelijk glaasje bubbels serveren? Meng dan Spa Rood met één theelepel PowerSlim Waterflavouring of met suikervrij aanmaak limonade zoals: Slimpie. 

  Tip 6:
  Vervang paaseitjes voor een gezond alternatief, zoals de PowerSlim Chocolade Amandelen (zie afbeelding hieronder). Bij mij helpt het om in suikerklontjes te denken. Eén paasei levert al gauw 4 gram koolhydraten welke gelijk staat voor 1 suikerklontje. Eet jij een suikerklontje en vindt het dit waard? ;)

  Vrolijk pasen!