• Er wordt al snel geroepen wanneer je wilt afvallen terwijl je “niet dik bent”.

  Afvallen jij waarom, je bent toch niet dik. Nee dat klopt, ik heb geen overgewicht volgens de BMI -waarden. Maar in mijn spiegel ben ik wel dik. Het gaat niet alleen om het getal op de weegschaal maar ook om de energie, het zelfvertrouwen en mijn kledingkast die ik langzaam zie groeien in de getallen. Daarnaast is voor velen 5 kilo bijna niets maar voor anderen zoals ik juist heel veel. Het is een getal wat ik er op eigen houtje niet af kreeg. Juist om de bovenstaande reden durfde ik niet snel hulp te vragen en was ik bang dat het getal al snel zou kunnen veranderen naar 10,15,20 kilo enz. En juist dat beeld uitleggen aan anderen zonder bekritiseerd te worden beangstigde mij een beetje.

  Met deze gedachtegang  nam ik toch contact op met schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel.

  De eerste afspraak volgde snel en al gauw kon ik mijn beetje angst laten varen. Ik werd niet alleen warm onthaald maar ik ben daar ook met een heel goed gevoel de deur uitgegaan. Een uitgebreide en een goede begeleiding door Charlotte & Diny met daarnaast een mooi beeld in het vooruitzicht deed mij besluiten om ervoor te gaan. Het is even die knop vinden en omzetten maar eenmaal die gevonden te hebben… Was het tijd om oa. aan de slag te gaan met de powerslimproducten.

  Ik moet bekennen dat ik niet alle producten even lekker vind. Maar ze hebben zo’n groot assortiment in hun bezit wat overigens met regelmaat wordt uitgebreid, dat er genoeg keus is voor iedereen. Stiekem was er ook voor mij nog genoeg om uit te kiezen. Dus geen excuus voor mij om niet van start te gaan. Volle moed ben ik begonnen met mijn eetschema. Ik heb letterlijk mijn leven omgegooid en niet alleen op eetgebied. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad! Het is voor mij dan ook geen dieet maar een levenswijze die je aanpast.

  Ik ben nu ongeveer 6 maanden verder en ik kan met trots zeggen dat ik zelfs mijn streefgewicht ben gepasseerd! Haha, wie had dat gedacht, ik niet! En ik  voel me beter dan ook! Vol energie en een kledingkast die mij weer tegemoet lacht en niet te vergeten ook mijn zelfvertrouwen is weer vol aanwezig.
  Zonder de hulp van Powerslim en de goede begeleiding en support van schoonheidsinstituut Marlotte had ik hier nooit van durven dromen!

  Thanks! ;-)