• Elke keer tijdens het kopen van nieuwe broeken viel het toch wel tegen als ik een maatje groter moest kopen. Dit is ook iets waar mannen mee kunnen zitten. Omdat ik met steeds meer onvrede in de spiegel ging kijken veranderde mijn zelfbeeld drastisch. Ik was mijn zelfvertrouwen meer en meer aan het verliezen.

  Op een zeker moment hoorde mijn moeder via een kennis positieve verhalen over Schoonheidsinstituut Marlotte. Omdat ik erg baalde van mijn gewicht was het een pittige stap voor mij persoonlijk om überhaupt op adviesgesprek te gaan.

  Na een duidelijke uitleg over de methode was ik uiteindelijk toch over de streep. Na grote tevredenheid over (de resultaten van) het proefpakket heb ik besloten om door te gaan. 

  De begeleiding van Diny en Charlotte was uitstekend en langzaamaan zag ik hoe ik op een verantwoordde manier flinke resultaten aan het boeken was. Ook merkte ik dat ik steeds beter in mijn vel begon te zitten. Dit had bij mij als resultaat veel meer energie, waardoor ik heb besloten om weer wat te gaan sporten.

  Ik heb bewuster met eten om leren gaan, en weet nu hoe makkelijk en lekker gezond eten kan zijn. 

  Ik heb mijn zelfvertrouwen terug, en voel me geweldig.

 • Wil je weten of PowerSlim iets voor jou kan zijn? Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  Neem contact op