• In februari 2017 was ik er klaar mee. Naar jezelf in de spiegel kijken en niet gelukkig zijn met je zelfbeeld. Voorheen had ik nooit gelijnd of een poging gedaan. Maar hoorde van mijn vriendinnen dat dit een fantastische manier was om een aantal kilo’s af te vallen. Ik ging op gesprek bij Charlotte en kreeg het plan van aanpak.

    Een streefgewicht, alles werd netjes uitgelegd hoe dit alles in zijn werk gaat en het doel wat ik wil behalen. Ik besloot om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan! Ik ging niet altijd met een goed gevoel naar Charlotte, af en toe kon ik iets lekkers echt niet weerstaan en was ik teleurgesteld in mezelf.. Maar zodra ik bij Charlotte op de weegschaal stond en er stond -1 kilo, was ik gelijk weer gemotiveerd voor de week erna.

    Het werd een sport om er de week erna weer zo ie zo een kilo af te hebben! Ik woon nog bij mijn ouders en die aten gewoon normaal. Elke avond na het werk ging ik zelf aan de slag met PowerSlim recepten. In de koelkast had ik 1 lade en daar mocht niemand aankomen, haha. Hoe minder ik er over nadacht dat ik serieus streng aan het lijnen was, hoe beter het ging.

    De PowerSlim repen waren heerlijk en elke maaltijd werd wel een feestje! Geen brood, geen pasta, geen aardappels. Ik had er totaal geen moeite mee, er waren genoeg andere variaties die heerlijk waren. Momenteel is er -20 kilo af en hou ik toch onbewust rekening met de koolhydraten als ik bijvoorbeeld in de supermarkt loop. Je gaat gezonder en bewuster eten.

    Nu er 20 kilo af is zit ik weer goed in mijn vel en geniet ik van het leven. Ook winkelen word leuker! Je trekt dingen aan die je normaal nooit aan zou doen en dan begin je gewoon te stralen!