• Al zoveel verschillende diëten gepasseerd en diverse malen afgevallen, maar na wat pittige periodes op mijn max van 90 kilo beland.Toen moest ik toch echt wat gaan doen.
   
  In januari gestart met PowerSlim. We zaten midden in de corona tijd en vanwege mijn drukte met werk (40 uur) en 2 puberende kinderen heb ik dit samen in overleg met Charlotte op afstand gedaan. Elke woensdag hadden we telefonisch contact over de voortgang, vragen, dingen waar ik tegen aanliep en het ontdekken van nieuwe producten. 
   
  Eigenlijk was de Corona tijd voor mij ideaal om af te vallen. Geen feestjes, niet uit eten, niet stappen, alleen thuis de rem erop. 
  Na 3 weken zat ik te wachten dat ik het niet meer zou trekken, maar 3 weken werden 3 maanden.

  Het dieet is zo goed vol te houden en je figuur valt mooi af. Geen spierverlies door de eiwitten.

  Nu uiteindelijk 20 kilo afgevallen en zit nu op 70kg en ben 1.72m lang. Ik ben nu zeer tevreden! Nu ligt de uitdaging om dit de rest van mijn leven vol te houden. Maar ik merk dat ik nu heel anders eet en veel meer rekening houdt met keuzes naar gezond eten. Charlotte en ik houden regelmatig contact, om hierbij een echte stok achter de deur te hebben. 

  Omdat je genoeg eetmomenten hebt en genoeg water drinkt is het dus heel goed vol te houden. Maar één snaai moment gehad op het einde. Toen was ik al ver op mijn gewicht. 

  En ja het kost wat geld, maar die 20 kilo eraf is op een natuurlijke manier en gezond gegaan💪🏻. Geen intensieve operatie nodig.