• 2 jaar geleden besloot ik om te stoppen met roken. Het lukte me, maar helaas kwam ik wel verschillende kilo’s aan. Ik probeerde die kwijt te geraken maar wat ik ook probeerde….niets hielp. In mijn wanhoop riep ik vaak dat ik terug zou gaan roken……

    Gelukkig zag ik toen op Facebook een berichtje van Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel die het afslankprogramma van Powerslim aanprees. Ik kon niet geloven dat ik met zo’n simpel afslankprogramma af kon slanken. En dat zonder honger te moeten lijden. Ik heb meteen contact met haar opgenomen en ben vol goede moed met het starterspakket begonnen.

    Tot mijn verbazing moest ik meer eten dan ik ooit gedaan had! Omdat ik enkele kilo’s te zwaar was sloeg ik wel eens maaltijden over, want ik was dik genoeg zo dacht ik. Nu moest ik om de 2,5 uur iets eten en de kilo’s vlogen er af. En of ik nu zin had in iets hartig of iets zoet, het was er allemaal en de keuze is enorm. Het fijne van dit programma is dat ik niet apart voor mezelf hoefde te koken. Super! Want dat spaart toch weer tijd uit. En toen ik het even niet zag zitten omdat ik een week op hetzelfde gewicht gebleven was en dus niet afgevallen was, kreeg ik prompt een opbeurend mailtje vol goede tips van Charlotte. Dit zorgde ervoor dat ik weer vertrouwen in mezelf kreeg. Zonder haar motivatie had ik het zeker niet gered!

    Uiteindelijk ben ik al mijn overtollige kilo’s kwijt en rook ik dankzij PowerSlim en Charlotte van Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel nog steeds niet :)