• Elke keer als we met de vriendinnen groep op stap gingen moest ik zo een uur voor de kledingkast staan om te kiezen wat ik aan deed, elke keer een ander shirtje, altijd losse shirtjes, en hoge broeken, zodat mijn buik toch iets of wat plat leek.

    Vakantie foto’s confronteerde me ermee dat ik toch voor het "mooie" wel een paar kilo te zwaar was, vol goede moet op mijn eten gaan letten, maar het haalde elke keer niet veel uit. Toen een PowerSlim drie dagen proefpakket geprobeerd van Schoonheidsinstituut Marlotte, tegen al mijn verwachtingen in gingen die drie dagen me goed af en ben ik doorgegaan met het volledige programma.

    Het is erg goed vol te houden en je leert jezelf een gezonde leefwijze aan. Ik heb meer verstand gekregen van wat bepaalde voedingsmiddelen met je doen, dingen waarvan ik van te voren dacht dat ze gezond waren, waren het dus echt niet! (ontbijtkoek, cup a soup ed).

    Nu kan ik weer zonder schaamte strakke shirtjes aan, en dat is al dik 10 jaar geleden!