• Nadat ik een advertentie had gelezen over een informatie avond van Power Slim bij Schoonheidsinstituut Marlotte, besloot ik daar heen te gaan. Daar werd alles goed uitgelegd over hoe het werkte en wat het inhoud, en wat de verschillen zijn met een crashdieet. Dit sprak me erg aan en besloot daarom ook van start te gaan. Ik at graag pasta’s maar dat was geen probleem want ook Power Slim heeft heerlijke pasta’s die ik daarom ook regelmatig at, ook de omelet vond ik erg lekker. Wekelijks is er een persoonlijk consult waarin je uiteraard ook gewogen word, na de eerste week was er maar liefst 4,5 kilo af. Dit stimuleerde enorm!

    Maar ook na de eerste week bleef het erg goed gaan. In totaal ben ik 18 kilo afgevallen, een hele verbetering. Mijn bloeddruk is aanzienlijk verbeterd en ook voel ik me een stuk fitter en gezonder. Steeds bouw je het Power Slim een beetje af en mag je steeds meer gewone voeding daardoor laat je, je lichaam weer wennen aan de koolhydraten. Hierdoor leer je ook hoe je gezond moet eten. Dus niet minder maar anders.

    Ook na het afvallen blijf je op controle, wat erg prettig is. Ik heb helemaal geen last van een jojo-effect door de eiwit rijke producten van Power Slim en omdat ik nu ook weet hoe ik gezond moet eten.

    Ik raad Power Slim iedereen aan! Voor mensen die meer of maar een aantal kilo’s willen afvallen. Het gaat heel gemakkelijk en snel, en op een gezonde manier. Ook voor mensen met een verhoogde bloeddruk zoals mij, is het echt super.                                
    Ik ben erg blij en trots dat ik het gedaan heb. Daar heeft ook zeker de goede en professionele hulp aan mee gewerkt die ik wekelijks op de consulten kreeg.

    John