• Koolhydraatarme pannenkoekjes van banaan en ei zijn makkelijk te maken. Je hebt weinig nodig en ze zijn glutenvrij en natuurlijk koolhydraatarm. 
  Deze pannenkoekjes zijn lekkers als ontbijt, bij de lunch of als toetje. Ook koud zijn ze heerlijk. Ik heb dit keer gekozen voor een chocolade topping natuurlijke zijn er ook andere mogelijkheden. 
  Ideaal voor het moment dat je koolhydraatarm wilt eten, maar toch trek hebt in pannenkoekjes! Voor PowerSlim vanaf Fase 3.

  Ingredienten:
  voor 1 persoon
  - 1 rijpe banaan
  - 2 eieren 
  - Roomboter om mee te bakken
  - (optioneel) kaneel

  Bereidingswijze:
  Prak de banaan goed fijn. Hoe rijper je banaan, hoe makkelijker dit zal gaan en hoe zoeter je pannenkoekjes zullen worden. Voeg de eieren, een beetje kaneel toe aan je banaan en roer goed door. Bekijk zelf hoeveel kaneel je lekker vindt. Een alternatief voor kaneel mocht je dit niet lekker vinden is vanille extract. 
  Verhit wat roomboter of olijfolie in een koekenpan en bak van het beslag 3 pannenkoekjes. Op die manier is het draaien makkelijker want ze vallen snel uit elkaar. 
  Bak beide kanten. 

  TOPPING: als topping heb ik dit keer gekozen voor de NIEUWE Chocolade saus van Callowfit. Deze zijn koolhydraatarm, suikervrij en vetvrij. Daarnaast hebben we van PowerSlim ook een heerlijke karamel-zeezout stroop met slechts 1,7 gr koolhydraten per 100ml. Deze zijn beide bij ons verkrijgbaar. 

  SMAKEKELIJK!