1 bloemkool
1 blokje tuinkruidenbouilon
5 middelgrote zoet zure augurken (liefst van het merk Kesebeke)
3 eetlepels kappertjes
300 gram hamblokjes
4 eetlepels vol vette mayonaise
Peper en zout
Eventueel ter garnering:
2 tot 3 gekookte eieren
tomaat
komkommer
Snijd de bloemkool in grove stukken en kook deze in ruim water met het bouillon blokje. Snijd ondertussen de augurkjes en de ham fijn. Giet de bloemkool af en laat afkoelen. Wring de bloemkool uit in een theedoek zodat de salade niet te nat is. Meng vervolgens de augurken, kappertjes en hamblokjes met de mayonaise met de bloemkool. Voeg eventueel naar smaak peper en zout toe.
Laat de huzarensalade is zijn geheel 1 uur afkoelen in de koelkast. Serveer de huzarensalade met de garnering.
Klein-Zundertseweg 2, 4714 RR, Sprundel
(0165) 387 081
info@huydkliniekmarlotte.nl
ma 08.00 - 18.00 uur
di 09.00 - 18.00 uur
woe 09.00 - 18.00 uur
do 08.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 17.00 uur
za & zo: gesloten
Afspraak in avonduren op aanvraag
Minimaal één avond per week geopend (wisselend van dag)
Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Stel ze gerust!
Comment Cancel