Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 C. Breng de tartaar op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, komijnpoeder, peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de tartaar toe en bak rul. Haal de pan van het vuur en roer de tomatenblokje, olijven en jalapeno pepers door de tartaar. Doe de tortillachips in een ovenschaal en verdeel het tartaar-tomatenmengsel over de chips.
Plaats de schaal 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade.
Tip
Voeg één el Boursine Cuisine light aan het tartaar mengsel toe voor een lekkere romige smaak. Vanaf fase 2 kun je eventueel wat geraspte kaas over je gerecht strooien voordat je het in de oven zet
Smakelijk!
Klein-Zundertseweg 2, 4714 RR, Sprundel
(0165) 387 081
info@huydkliniekmarlotte.nl
ma 08.00 - 18.00 uur
di 09.00 - 18.00 uur
woe 09.00 - 18.00 uur
do 08.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 17.00 uur
za & zo: gesloten
Afspraak in avonduren op aanvraag
Minimaal één avond per week geopend (wisselend van dag)
Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Stel ze gerust!
Comment Cancel