Ingrediënten:
- 100 g PS. life granola seeds & chocolate
- 50 g verse dadels
- 1 el 100% pure pindakaas
- 10 g kokosrasp
Bereidingswijze:
Schep de granola in een keukenmachine en maal grof. Voeg de dadels en pindakaas toe en mix tot je de gewenste consistentie hebt bereikt. Wanneer het mengsel wat droog blijft kun je tussendoor wat water toevoegen. Rol circa 8 balletjes van het mengsel. Rol vervolgens de granola-dadel balletjes door de kokosrasp en zet voor minimaal een uur in de koelkast.
Klein-Zundertseweg 2, 4714 RR, Sprundel
(0165) 387 081
info@huydkliniekmarlotte.nl
ma 08.00 - 18.00 uur
di 09.00 - 18.00 uur
woe 09.00 - 18.00 uur
do 08.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 17.00 uur
za & zo: gesloten
Afspraak in avonduren op aanvraag
Minimaal één avond per week geopend (wisselend van dag)
Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Stel ze gerust!
Comment Cancel