• Mijn naam is Laura Damen en kom uit het zuidelijke Zundert.

    PowerSlim heeft voor mij diverse deuren geopend. De grootste deur is de deur groentes, voorheen at ik geen groentes en door PowerSlim heb ik ze leren eten, op een lekkere en leuke manier. Door de diversiteit van de producten kun je de groentes op zoveel verschillende manieren klaarmaken, dat het ook leuk blijft om te eten te bereiden en te koken.

    Het was al jaren geleden dat ik bloemkool gegeten had en nu smaakt het gewoon lekker. Ik heb zelfs voor de aller eerste keer dat ik me kan herinneren asperges op en zelfs dat vind ik best lekker!

    Zelf ben ik altijd open en eerlijk geweest  en heb me nooit geschaamd dat ik aan het afvallen was. Het was ook nodig, mijn knop was om ik was te dik en er moest wat aan gedaan worden. Zo kwam ik bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel. Ik heb eerst een informatie gesprek aangevraagd, om meer uitleg te krijgen voordat ik er eventueel aan zou gaan beginnen. Tijdens dit gesprek werd alles duidelijk en rustig uitgelegd aan hand van een schema. Daarnaast kon ik genoeg vragen stellen en als ik thuis was en nog steeds vragen had, mocht ik altijd bellen mailen en zelfs appen. Ze vertelde over een starterspakket, die hadden ze ook op voorraad. Die avond heb ik gelijk besloten om te gaan PowerSlimmen. Het PowerSlim starterspakket heb ik meegenomen en afgesproken om de week er na op maandag te beginnen. Het was eventjes wennen mijn familie moest ook even wennen. Maar na een paar weken en ook al wat kilo’s lichter had ik de smaak te pakken. Iedere week word ik in de ochtend gewogen zodat het niet schommelt tussen de avond en de ochtend. We bespreken samen wat ik die week allemaal gegeten en gedaan heb. Iedere week weten ze wel nog een tip mee te geven waar je nog op kunt letten of om het nog een beetje makkelijker te maken. Ik ben inmiddels een stuk zelverzekerder en met nog 4 kilo op teller, bijna op mijn streefgewicht! Bij deze zeg ik alvast PowerSlim, Diny en Charlotte bedankt. Bedankt dat ik nu lekker en goed in me vel zit, dat overigens niet is gaan hangen door het afvallen.Bedankt dat jullie afvallen zo leuk maken!!