• In 2014 ben ik onder begeleiding van Charlotte en Diny met PowerSlim al een groot aantal kilo’s kwijt geraakt. Helaas zijn deze kilo’s er dubbelendwars weer aangekomen tijdens mijn zwangerschap.

    Na mijn 2e zwangerschap was ik er klaar mee. Ik wilde weer op een gezond gewicht komen. Samen met Charlotte ben ik de uitdaging opnieuw aangegaan.
    Het PowerSlim programma beviel mij goed, vandaar dat mijn keuze snel gemaakt was. Ik heb tussendoor mijn streefgewicht zelfs 2 kilo naar beneden bijgesteld!

    Het was niet moeilijk om het te combineren met mijn gezin. Ik kookte voor heel het gezin hetzelfde en het paste gewoon binnen mijn programma. De tussendoortjes vond ik erg lekker en collega’s vroegen vaak wat voor lekkers ik nu weer had. 
    Vier maanden geleden heb ik inmiddels mijn streefgewicht bereikt, maar de nabegeleiding vind ik nog steeds prettig bij PowerSlim.

    Elke maand kom ik nog even wegen en krijg ik tips mee hoe ik weer volledig “met de pot mee” kan eten, zonder aan te komen. Ik ben anders gaan koken, de pakjes blijven voortaan in de winkel en de verse kruiden zijn een stuk meer te vinden in mijn kastjes. Daarnaast kijk ik bewuster naar de tussendoortjes.