• Net voordat we in september 2016 vertrokken voor een heerlijke vakantie naar Italië ging ik nog even op de weegschaal staan. Helaas was ik deze zomer toch nog wat aangekomen en vond ik mezelf echt veel te zwaar. Bij het idee van een bikini kreeg ik het al benauwd. Ik dacht: ' na de vakantie moet het echt anders en wil ik 20 kg afvallen'. Via via had ik al wat over PowerSlim gehoord en wist ik dat verschillende bekenden er veel mee afgevallen zijn. Ik besloot om meteen na mijn vakantie te gaan starten. Mijn doel was met de bruiloft van mijn zus in april 2017 twintig kilo afgevallen te zijn. Niet veel later kregen we een aanbieding voor het werk van mijn man om met ons gezin een jaar naar Bonaire te gaan, dus het tweede doel was ook meteen daar. Twee goede redenen om de overtollige kilo's kwijt te raken en april 2017 als streefdatum te stellen. 

  Ik begon eind September 2016 met PowerSlim
  Na de eerste week was ik al 4 kg afgevallen, het begin was gemaakt! Na die eerste week was ik helemaal gemotiveerd natuurlijk. De eerste dagen kostte het wel wat moeite, maar toen ik het snelle resultaat zag ging het als een trein. Ik bleef elke week minimaal 1 kg afvallen met als resultaat dat ik nu uiteindelijk 23 kg ben afgevallen. Over het algemeen ging het heel goed en best makkelijk om me aan de richtlijnen van PowerSlim te houden, in combinatie met hardlopen ging het erg goed en voelde ik me steeds fitter. Natuurlijk maakte ik ook wel eens een uitzondering en gelukkig had dit niet gelijk een negatief effect. Mede dit zorgde ervoor dat ik het goed kon volhouden zonder dat ik het gevoel had dat ik niets meer mocht. De hulp van de coach heb ik als prettig en helpend ervaren. Zij hadden vaak goede tips en adviezen als ik bijvoorbeeld een feestje had of lekker een weekendje weg ging. 

  Omdat het zo goed ging kreeg ik natuurlijk steeds meer positieve reacties en dat motiveerde natuurlijk enorm. Inmiddels ben ik 4 kledingmaten afgevallen en kan ik prima in bikini in Bonaire! Ik had zelf nooit gedacht dat het me zou lukken om zoveel af te vallen en zeker niet in zo'n korte periode. De goede begeleiding en de lekkere producten zorgden er mede voor dat ik dit doel heb bereikt. 
  Ik kampte al langere tijd met overgewicht en had al veel geprobeerd maar het lukte niet om het vast te houden. Juist de wekelijkse weegmomenten waren voor mij erg belangrijk en nodig om het vol te houden. 

  Inmiddels zijn we met ons gezin op Bonaire, ben ik 23 kg afgevallen en lukt het me goed om hier op gewicht te blijven. Charlotte spreek ik wekelijks en ik heb een voorraad aan producten meegenomen. 
  Ik ben erg trots op het resultaat en voel me een stuk prettiger en heb veel meer energie. 
  Ik ben erg blij dat ik de strijd met de kilo's ben aangegaan met dit als resultaat! Nu de grootse uitdaging om het zo te houden, maar met de support uit mijn omgeving en van de coach moet ook dit vast lukken! 

 • Wil je ook net als Marlou eindelijk van die kilo's af?

  En kan jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Neem contact op