• Niet alleen rimpels verouderen je huid, ook pigment kan hiervoor zorgen.

  november 25, 2019 | Huidtips | Charlotte Ros
 • Wij hebben de oplossing!

  In mijn vorige blog sprak ik over lentigo solaris (pigmentvlekken) of ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Deze vorm van pigmentvlekken ontstaat door te veel blootstelling aan zon (gezicht, hals en handruggen). Deze vlekken zijn permanent en verdwijnen ook niet in de winter. 

  We kennen ook nog een andere vorm van pigmentatie. Een vorm die wordt veroorzaakt door hormoonverstoring en de zon; het zwangerschapsmasker (melasma). Je ziet ze vaak ontstaan tijdens de zwangerschap, maar ook pilgebruik kan melasma veroorzaken. 

  Dé behandeling
  Cosmelan is een effectieve behandeling die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van alle vormen van pigmentatie, maar in het bijzonder ook melasma! In een maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadiging door de zon aanzienlijk verminderen tot verdwijnen. De Cosmelan behandeling wordt uitsluitend door artsen en huidtherapeuten gegeven. 

  Voordat wij met de behandeling beginnen, is een huidscan nodig voor een diagnose van het pigmentatie probleem. Je krijgt advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en wat je er zelf het beste thuis aan kan doen. 

  Heb jij óf ken jij iemand met melasma?
  Maak een afspraak voor een gratis huidscan en advies. 

 • Maak een afspraak voor een gratis huidscan en advies

  Versturen