• Ik had niet durven dromen dat het me deze keer wel zou gaan lukken, om mijn overtollige kilo´s kwijt te raken.
  Had al vele pogingen ondernomen die telkens weer op een teleurstelling uitliepen.

  Na dat mijn jongste dochter met PowerSlim was begonnen en hier heel enthousiast over was en de kilo´s eraf vlogen, dacht ik dit moet ik ook maar eens gaan proberen.
  Na ons eerste kennismakingsgesprek, besloot ik om maar gelijk de volgende dag op vrijdag te beginnen, Charlotte vroeg toen of ik niks bijzonders had in het weekend, want dan was het beter om maar op maandag te beginnen.
  Maar omdat ik de eerste weken altijd wel een verjaardag had, daarna sinterklaas en de feestdagen is er altijd wel en reden om het uit te stellen, dus wilde ik er maar gelijk aan beginnen.

  Met het starterspakket vol goede moed naar huis. Er zat veel variatie in het pakket zodat je van alles wat kon proeven, dit was wel fijn, omdat niet iedereen de zelfde smaak heeft en je dan niet gelijk met een volle doos zit als je het niet zo lekker vind.

  De begeleiding van Charlotte en Diny zijn geweldig, als het dan een keertje wat minder was gegaan dan pepte ze je weer op zodat je vol goede moed weer verder ging.
  De eerste maanden gingen zó goed, dat ik mijn doelstellingen heb bij gesteld.

  Heel blij ben ik met het behaalde resultaat, dit was me zonder PowerSlim en de coaches Charlotte en Diny zeker niet gelukt.
  Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, voel me veel fitter en ben tevreden over mijn lichaam dat ik nu heb.                                     
  Ook de reacties vanuit mijn omgeving zijn super leuk.

  Ik vind het wel fijn dat ik nog regelmatig contact blijf houden met mijn coach, dat is toch ook nog wel een stok achter de deur, maar ik weet zeker dat ik niet meer wil terug vallen in mijn oude gewoontes! 
 • Benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is?

  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Versturen