• Ingrediënten:

    • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
    • 50 g mager rundergehakt
    • 150 g tomaten in kwarten
    • ½ paprika in blokjes
    • ½ ui, gesnipperd
    • 1 el parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 teen knoflook, geperst
    • 1 el Italiaanse kruiden
    • Verse basilicum
    • Peper
    • Zout
    Bereidingswijze:
    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie en bak hierin het gehakt rul. Fruit de knoflook en ui aan. Voeg de paprika toe en bak mee. Pureer 100 gram tomaten met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout en voeg toe aan het gehaktmengsel. Meng de overige tomaat door het mengsel en verwarm kort. Serveer met verse basilicum en de geraspte kaas

    Tip:
    Ook lekker met vegetarisch gehakt in plaats van mager rundergehakt.
  • Een heerlijke spaghetti bolognese met de spaghetti van PowerSlim Balance. Of ga je liever voor carbonara?
    Geschikt voor het hele gezin!

    PowerSlim Balance
    De producten van PowerSlim Balance zijn heerlijke, alledaagse koolhydraatverlaagde producten waarmee je lekker in balans blijft, zoals pasta’s, rijst, crackers, muesli en verschillende tussendoortjes. Ze zijn lager in koolhydraten en hoger in eiwitten en vezels dan reguliere producten uit de supermarkt en je kunt er met het hele gezin van genieten. De PowerSlim Balance spaghetti bevat bijvoorbeeld slechts 25 gram koolhydraten per 100 gram tegenover 65 gram koolhydraten in reguliere volkoren spaghetti. Dat wil zeggen maar liefst 64% minder koolhydraten dan reguliere spaghetti. Dit wil niet zeggen dat je geen volkoren spaghetti mag eten of dat het geen goede keuze voor je is. De PowerSlim Balance producten zijn bedoeld als alternatief.