• Op 3 december begon ik met Power Slim.Jawel, vlak voor Sinterklaas en de feestdagen, wat een timing. Maar goed, het moment was daar, ik was er klaar voor.
  Met mijn 1.64 m en bijna 76 kilo moesten er toch echt de nodige kilo’s af. De vetrolletjes op mijn buik zaten me in de weg en ook van mijn zwabberende bovenbenen werd ik niet vrolijk.

  Mijn streefgewicht hadden we gesteld op 65 kilo. Het afvallen ging niet snel, maar wel gestaag. Een maand of vijf later was ik nog één kilo boven mijn streefgewicht. Dat laatste kilootje wilde niet lukken. Charlotte bleef me stimuleren om het vol te houden, maar ik denk dat mijn lijf het genoeg vond zo.
  In mei deed  ik de stabilisatiefase en in juni stopte ik met Power Slim.

  Drie maanden later ben ik opnieuw gewogen, en ik ben zelfs nog een beetje afgevallen. Dus:  n.i.e.t.-  t.e.r.u.g.- a.a.n.g.e.k.o.m.e.n. –ja, dat leest u goed. En dit terwijl ik toch weer normaal eet. En ’s avonds geniet ik van een wijntje.  Ik hou er natuurlijk wel rekening mee wat en hoeveel ik eet, maar dat kost geen enkele moeite.
  De knop gaat om in je hoofd gedurende het Power Slim proces. Je hoeft niet meer zo nodig altijd dat volle gevoel te hebben.
  Sterker nog, dat wil ik niet eens meer.
  Af en toe neem ik nog een Power Slim product. Het is gewoon erg lekker. Ik ben gek op de Blini’s, heerlijk met vis en Griekse yoghurt 0% vet en wat bieslook. Of een reepje tussendoor.

  Ik wil nooit meer overgewicht. Met afwisselend, verantwoord eten (vooral vaak yoghurt, vis, veel groenten, weinig koolhydraten) en regelmatig sporten lukt dat gewoon. En een feestje of etentje kan gewoon weer. Daarna een dagje wat minder en het is weer oké. Charlotte, bedankt voor je begeleiding! Want natuurlijk had ik soms een dipje, maar jij wist me dan weer op de rails te krijgen.

  Ik voel me fantastisch en raad Power Slim iedereen aan!!

  Wies