• Ingrediënten
    • 150-200 g zalm
    • 25 g cherrytomaatjes in kwarten
    • 50 g broccoli in roosjes
    • 25 g spinazie
    • 50 g groene aspergetips 
    • 1/2 avocado in plakjes
    • 1 el zuivelspread kruiden light
    • snuf cayennepeper
    • 2 takjes verse tijm
    • peper en zout
    Extra
    • bakplaat
    • olijfolie

    Bereidingswijze:
    Verwarm de oven voor op 200⁰C. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en verdeel hierover de spinazie, asperges en broccoli. Leg de zalm er bovenop en verdeel de avocado en de tomaatjes eromheen. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met cayennepeper, peper en zout. Verdeel vervolgens de zuivelspread over de groente en de zalm. Leg de takjes tijm erbovenop en zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kijk regelmatig aangezien de broccoli wat sneller kan verbranden. Leg dan een vel aluminiumfolie met de glanzende kant naar boven erbovenop om deze te beschermen. 

    Op zoek naar meer koolhydraatarme recepten? Je vindt ze hier.
    Al onze recepten passen binnen ons PS. food & lifestyle programma.